Liana Sugar Beauty

Este un centru de înfrumusețare și răsfăț din Giurgiu, specializat în estetică facială,  tratamente corporale pentru slăbit și remodelare și epilare laser. Ne propunem să îți oferim mai mult decât soluții medical-estetice pentru problemele tale, de aceea centrul nostru este și o evadare din cotidian într-un mediu intim și confortabil. La Liana Sugar Beauty vrem să te bucuri de o atenție deosebită și o atmosfera familiară, care să îți ofere o experiență unică și de neuitat, la fel că ține.

Despre Noi 1

Îți punem la dispoziție o varietate de tratamente de înfrumusețare de înaltă calitate, cu rezultate garantate de unele dintre cele mai perfomante tehnologii din lume destinate tratării și îngrijirii pielii.

Image 2

La Liana Sugar Beauty îți oferim renumitele tratamente de slăbire localizată și diminuare celulită precum VelaShape III sau Criolipoliza Cooltech dar și epilarea definitivă, fără durere și cu eficacitate ridicată, cu ajutorul laserului diodă 800 nm Venus Velocity. De asemenea, te poți adresa specialiștilor Liana Sugar Beauty și pentru tratamente estetice faciale precum: terapii anti-ageing, rejuvenare facială, întinerire și hidratare intensivă, tratamentul bărbiei duble, acnee și cicatrici post acneice, tratamentul petelor pigmentare, lifting facial non invaziv, tratamentul ochilor și al buzelor, peelinguri chimice, precum și tratamentul vergeturilor sau epilat cu pastă de zahăr.

Despre Noi 2

Folosim produse profesionale de calitate superioară de la branduri de renume: Skin Boosters Juliette Armand, serurile enzimatice PB Serum, Pressensa, ClinicCare, Bruno Vassari. Produsele de îngrijire zilnică ale acestor branduri, pentru continuarea tratamentelor acasă, pot fi cumpărate din cadrul salonului prin comandă prealabilă.

Despre Noi 4 1

De asemenea poți achiziționa din centrul nostru produsele companiei germane LR Health & Beauty,  una dintre companiile de top din Europa cu experienţă mondială în sisteme anti-îmbatrânire, echilibrarea imunităţii, produse de detoxifiere și slăbire și cel mai mare producător de produse pe bază de Aloe-Vera din Europa.

Eropean Pharmacy Online Aloe Vera Drinking Gel Set

Echipa noastră îi tratează pe toți cei care ne pășesc pragul așa cum și-ar dori și ei să fie tratați: cu deschidere, profesionalism și o deosebită atenție. Specialiștii noștri, nu doar simpli terapeuți, ci cu calificare și studii medicale, vor încerca de fiecare dată să îți depășească așteptările.

Despre Noi 5

Conceptul Liana Sugar Beauty a avut mereu la baza ideea că toate femeile merită să fie frumoase, iar o schimbare de look și un corp atent îngrijit înseamnă un plus de atitudine sau chiar secretul care le face să fie mereu în centrul atenției. În salonul nostru vei găși oamenii și tratamentele de care ai nevoie pentru a arată așa cum ai visat. Echipa noastră de specialiști este pregătită să îți ofere pachete personalizate, adaptate nevoilor tale specifice și care să te ajute să obții rezultatele dorite.

Pentru că alegem doar excelența în beneficiul clienților nostri!