Bun venit pe https://lianasugarbeauty.ro/ – centrul tău de înfrumusețare și răsfăț din Giurgiu! Suntem Liana Sugar Beauty și ne-am specializat în oferirea de servicii excepționale de estetică facială, tratamente corporale pentru slăbit și remodelare, precum și epilare laser. Noi nu doar rezolvăm problemele estetice, ci și îți oferim o evadare din cotidian într-un mediu intim și confortabil.

 

La Liana Sugar Beauty, ne propunem să îți oferim mai mult decât soluții medical-estetice – îți oferim o experiență unică și de neuitat. Vrem să te răsfățăm și să te surprindem cu o atenție deosebită și o atmosferă familiară. Fiecare vizită la salonul nostru este concepută pentru a fi o experiență relaxantă și revitalizantă, unde vei fi tratat cu profesionalism și respect.

 

Aici, pe site-ul nostru, vei găsi informații detaliate despre serviciile noastre. De la tratamente corporale personalizate și revitalizante pentru ten până la tehnici avansate de epilare cu zahăr, ceară sau metode de epilare permanentă, vei descoperi o gamă largă de servicii care să îți satisfacă toate nevoile de înfrumusețare. Alături de descrierile serviciilor noastre, am adăugat și prețurile corespunzătoare, astfel încât să poți lua o decizie informată.

 

Pentru a ne asigura că îți oferim o experiență personalizată și pentru a te putea contacta, am inclus și o secțiune de contact pe site. Acolo vei putea introduce numele, adresa de email și numărul de telefon pentru a putea primi informații suplimentare sau pentru a programa o vizită la salonul nostru. Îți asigurăm că informațiile tale personale vor fi tratate cu maximă confidențialitate și în conformitate cu politica noastră de confidențialitate, pe care te invităm să o citești pentru a afla mai multe detalii.

 

Fiecare vizită la Liana Sugar Beauty este o oportunitate de a te relaxa, rejuvena și de a-ți redescoperi frumusețea interioară. Ne dorim să fim partenerul tău de încredere în toate nevoile tale de înfrumusețare, iar acest site este portalul nostru online pentru a te ajuta să descoperi tot ceea ce oferim.

 

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

(a) Utilizarea Site-ului și a serviciilor noastre presupune acceptarea și respectarea tuturor Termenilor și Condițiilor prezentate aici. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați Site-ul nostru.

(b) Respingerea sau modificarea Termenilor și Condițiilor de către dvs. nu va fi valabilă decât cu acordul nostru scris.

 

2. Descrierea Serviciilor

(a) Site-ul nostru furnizează informații detaliate despre serviciile de înfrumusețare oferite de Liana Sugar Beauty. Aceste servicii pot include tratamente corporale, faciale, epilare cu zahăr/ceară/permanentă, pensat, și altele asemenea. Prezentarea acestor servicii pe Site nu reprezintă o ofertă contractuală, ci doar o invitație de a ne contacta pentru a beneficia de aceste servicii.

(b) Prețurile și descrierile serviciilor noastre sunt prezentate cu scop informativ și pot suferi modificări fără notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând și fără a fi obligați să notificăm utilizatorii.

 

3. Proprietatea Intelectuală

(a) Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului Site-ului, inclusiv texte, imagini, logo-uri, grafică și alte elemente, sunt deținute de SC NAMASTE SRL sau de terțe părți care ne-au acordat licențe pentru utilizare. Acestea sunt protejate de legea drepturilor de autor și alte legi aplicabile. Nu aveți permisiunea de a utiliza, reproduce sau distribui în niciun fel acest conținut fără consimțământul nostru scris.

 

4. Informații Personale și Confidențialitate

(a) Colectăm și utilizăm informațiile personale furnizate de dvs. în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate, disponibilă pe Site. Vă rugăm să citiți această politică pentru a înțelege cum gestionăm și protejăm confidențialitatea datelor dvs.

(b) Vă angajați să furnizați informații personale corecte și actualizate. Sunteți responsabil de păstrarea confidențialității datelor de autentificare și a altor informații personale.

 

5. Limitări de Responsabilitate

(a) Utilizarea Site-ului se face pe propriul dvs. risc. Liana Sugar Beauty nu garantează că informațiile prezentate pe Site sunt exacte, complete sau actualizate. Ne străduim să oferim informații precise și relevante, dar nu putem fi responsabili pentru eventuale erori sau omisiuni.

(b) În niciun caz, Salonul de înfrumusețare nu va fi responsabil pentru orice pierdere sau daune indirecte, incidentale, speciale sau punitive rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării Site-ului sau a informațiilor furnizate pe acesta.

(c) Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web sau resurse terțe. Aceste link-uri sunt furnizate doar în scop informativ și nu implică nicio afiliere, susținere sau responsabilitate din partea Salonului de înfrumusețare pentru conținutul, politica de confidențialitate sau practicile site-urilor terțe.

 

6. Legislație Aplicabilă

(a) Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile României.

(b) Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România.

 

Pentru orice întrebări, nelămuriri sau solicitări, vă rugăm să ne contactați folosind următoarele metode:

 

Telefon: 0722 709 703

Adresă: Str. Dăiței, nr. 11, Giurgiu, Romania

Email: [email protected]