Epilare definitivă laser cu Venus Velocity

 

Dacă și tu te-ai săturat să nu fii mereu pregătită să afișezi o piele perfectă, fără păr, fire crescute în piele și fără iritații produse de metodele tradiționale de epilare, Liana Sugar Beauty îți pune la dispoziție un tratament de îndepărtare a părului potrivit pentru toate tipurile de piele – echipamentul medical ultra-performant de epilare definitivă cu laser, Venus Velocity.

 

 

De ce să alegi epilarea definitivă cu Venus Velocity

 

Alege cel mai performant, mai sigur și mai puternic dispozitiv de epilare de pe piata, de 2400 W, capabil sa livreze o energie de 100 J/cm2.  Deține standard de eficiența și siguranța “Gold” . Este mai versatil și mai ușor de utilizat decât alte dispozitive, și ofera tratamente mai rapide, mai confortabile și sigure pentru toate tipurile de piele.

 

 

 • ->Nu doare deloc, datorită sistemului revolutionar de răcire in timp real.
 • ->Monitorizează temperatura aplicatorului de 1.000 de ori pe secundă
 • ->Menține temperatura în timpul sesiunii pentru a oferi un tratament confortabil și sigur.
 • ->Venus Velocity™ este primul și singurul dispozitiv din domeniul medical al industriei estetice echipat cu capacitatea ACM. (conectivitatea avansata a modulelor). Acest lucru ajută la optimizarea protocoalelor de tratament, la rezultate garantate și satisfacția pacientului.
 • ->Elimină toate tipurile de păr, inclusiv părul fin, deschis la culoare.
 • ->Se poate folosi și vara, pe pielea bronzată.
 • ->Efect permanent, datorită lungimii de undă cu absorbție ridicată. Gold Standard 800 nm,  care distruge foliculul de păr.
 • ->Aplicator ergonomic interschimbabil cu 3 marimi de spot: mic: 1,7 cm2. mediu: 3,5 cm2 si mare: 7 cm2. Fiecare tips se potrivește perfect cu aplicatorul ușor, eliminând astfel necesitatea aplicatoarelor multiple sau a pieselor de schimb voluminoase și costisitoare pentru flexibilitatea dimensiunii spot-ului
 • ->Sistem versatil cu doua moduri de operare: Pulse si Slide
 • ->Modul „PULSE” livrează o energie mai mare în țesut cu o rată de repetare mai mică, rezultând o eficacitate clinică mai mare și mai puține sesiuni de tratament.
 • ->Modul „SLIDE” livrează un nivel ridicat al frecvenței de repetare a impulsurilor scurte, atingând o putere medie ridicată în timp ce operatorul trece aplicatorul ușor și continuu peste zona de tratament. Acesta asigură acoperirea întregului tratament, practic fără durere pentru pacient.
 • ->Având abilitatea unica de a selecta modul de operare, oferă versatilitate de neegalat pentru tratamentele de îndepărtare a părului.

 

 

Cum funcționează epilarea definitivă cu laserul Venus Velocity?

 

Tratamentul de epilare definitivă cu laser diodă – Venus VelocityTM func­ționează prin furnizarea de energie către foliculul de păr, unde este absorbită de pigmentul părului. Acest lucru distruge foliculul astfel încât părul să nu mai crească și produce o reducere permanentă a părului.

 

Părul crește într-un ciclu de trei etape: anagen (creștere), catagen (de tranziț­ie) și telogen (în repaus). Venus VelocityTM folosește tehnologia laser pentru a ­ținti foliculul de păr în stadiul anagen, atunci părul raspunde cel mai bine la tratament. Aproximativ 30% din păr se află în această etapă, motiv pentru care ave­ți nevoie de mai multe tratamente pentru a vedea rezultatele.

 

 

Cui i se adresează epilarea definitivă cu laserul Venus Velocity?

 

Epilarea definitivă cu Venus Velocity se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Aceasta poate fi folosită pe toate tipurile de piele, pe tot parcursul anului, fiind extrem de sigură chiar și pentru pielea bronzată. Venus Velocity este, de asemenea, foarte eficient în eliminarea firelor de păr reziduale, adică pe acele fire de păr subțiri, pe care multe alte tratamente cu laser nu le pot elimina.

 

 

Ce simți în timpul unei ședințe de epilare definitivă?

 

Venus Velocity folosește un sistem performant de răcire care, în mod constant și automat, ajustează temperatura generată de lumină la nivelul pielii. Astfel epilarea definitivă cu laser este mult mai sigură și deloc dureroasă. În plus Venus Velocity are încorporat și un program Slide pentru a asigura un tratament complet nedureros. La începutul ședinței de tratament, terapeutul va verifica zona care urmează să fie tratată pentru a se asigura că este într-o condiție optimă pentru tratament. Apoi, va testa o zonă mică de piele pentru a verifica răspunsul acesteia la laser și va continua cu aria completă ce urmează să fie epilată. Pentru a asigura un contact perfect cu pielea, se aplică un strat de gel incolor, conductor de ultrasunete. În funcție de mai mulți factori, cum ar fi tipul pielii, culoarea părului, densitatea părului, dacă este sau nu prima ședință, terapeutul va selecta diferiti parametri de utilizat și modul de operare slide sau pulse. Chiar dacă aceste opțiuni pot varia între ședințe sau între diferite zone care trebuie tratate, la Liana Sugar Beauty acestea sunt selectate pentru a fi cele mai sigure și eficiente pentru tine!

 

 

Cât durează o ședință de epilare definitivă și de câte ședințe am nevoie?

 

Durata unei ședințe de epilare cu Venus Velocity depinde de mărimea zonei care se dorește să fie tratată. Buza superioară (mustața), de exemplu, poate fi epilată în doar 30 de secunde, axilele într-un minut și picioarele pot fi făcute complet în doar 10 minute. Rapid, nu-i așa? Părul crește în etape, iar fasciculul laserului Venus Velocity, la fel ca orice alt tratament laser, țintește doar foliculii care sunt în faza de creștere activă (anagenă). Din acest motiv, pentru a distruge firele de păr aflate în toate stadiile de creștere, sunt necesare mai multe ședințe. Frecvența ședințelor depinde foarte mult de zona tratată (deoarece părul crește într-un ritm diferit în diferite zone ale corpului), de structura firului de păr, dar și de fluctuațiile hormonale. În general, intervalul între ședințele de tratament este de aproximativ 4-8 săptămâni. Între ședințe, în cea mai mare parte te vei bucura de o piele fără păr și te vei întoarce pentru epilare doar atunci când următoarea fază de creștere a părului devine vizibilă. Datorită performanței sale de a furniza energie ridicată direcționată în mod specific către foliculul de păr, rezultatele Venus Velocity sunt net superioare oricărei alte tehnologii și vei obține rezultate maxime în aproximativ 4–6 ședințe. Alte dispozitive laser sau IPL cu putere mai mică vor avea nevoie de minim 8 – 12 ședințe pentru a oferi rezultate mulțumitoare.

 

Dupa tratament este recomandata o sedinta de intretinere la 6-12 luni.

 

 

În cât timp se văd rezultatele după procedura de epilare definitivă?

 

În general, toți pacienții observă rezultate satisfăcătoare chiar după prima ședință de epilare cu Venus Velocity. În funcție de zonă și de structura firului de păr, numărul necesar de ședințe de epilare definitivă pentru a elimina complet toate firele de păr diferă de la persoană la persoană.

 

Este epilarea definitivă Venus Velocity sigură?

 

Echipamentul de epilare definitivă laser Venus Velocity este aprobat de către FDA, îndeplinind standardele de calitate ISO 9001 și ISO 13485, specifice echipamentelor medicale. Mai mult decât atât, producătorul acestui aparat, Venus Concept,  are un departament de calitate avizat și unul tehnic care garantează eficiența și siguranța pe tot parcursul funcționării aparatului, din momentul în care a fost introdus pe piață. La Liana Sugar Beauty, folosim cele mai performante și mai sigure dispozitive din domeniul tratamentelor faciale și corporale, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate, fără niciun risc pentru pacienții și pacientele noastre.

 

 

Cum ar trebui să mă pregătesc pentru prima ședință de epilare cu laserul Venus Velocity?

 

Nu există nici o pregătire specială obligatorie, însă terapeutul nostru îți va oferi indicații exacte cu privire la ce trebuie să faci înainte de fiecare ședință. Deoarece laserul nu face distincție între părul de deasupra pielii și părul de sub piele, se recomandă epilarea DOAR cu aparatul de ras înainte de tratament pentru a minimiza potențialele arsuri superficiale. De asemenea, ar trebui să eviți expunerea directă la soare în zilele dinainte și după epilare și să eviți smulgerea, epilarea cu ceară, electroliza și orice altă metodă de îndepărtare a părului de la rădăcină cu minim 4 saptamani inainte de sedinta, deoarece laserul are nevoie de o țintă de tratat.

 

 

Contraindicații

 

 • ->Utilizarea de medicație de tip: retinol în prezent sau cu 6 luni anterior, tetraciclină și medicamente fotosensibilizante (antibiotic, Roaccutane, Doxiciclina)
 • ->Boli ale sistemului imun (psoriazis) inclusiv infecții HIV
 • ->Boli endocrine (diabet zaharat, sindrom de ovar polichistic) care nu sunt sub control medical
 • ->Boli infecțioase (herpes simplex activ la nivelul zonei tratate, lupus eritematos sistemic/cutanat, porfirie - boală ereditară rară), alte boli de colagen sau vasculare
 • ->Istoric de sângerări sau utilizare de medicație anticoagulantă
 • ->Istoric de cicatrici cheloide sau hipertrofice
 • ->Istoric de cancer de orice tip
 • ->Epilepsie
 • ->Sarcina, alăptare

 

 

După tratament

 

Dacă efectuați tratamentul de epilare definitivă cu laser diodă, puteți simți o ușoară arsură (precum cele de la soare) în jurul zonei de tratament, dar acest lucru ar trebui să dispară după cel mult 1-2 zile. Puteți utiliza o compresa pentru a răci zona dacă este necesar.

Unii pacienți pot prezenta, de asemenea, ceea ce pare a fi o erupție cutanată însoțită de unele mâncărimi ușoare (eritem perifolicular). Acest lucru este, de asemenea, normal – este doar răspunsul pielii la energie. Roșeața și mâncărimea vor scădea peste câteva zile. Compresele reci sau unguentul cu antibiotice pot ajuta la accelerarea procesului de vindecare.

 

Bucură-te de o piele fină, fără păr, pentru totdeauna! Datorită dispozitivului de epilare definitivă cu laser Venus Velocity, nu mai ai nevoie să aștepți să vină iarna, să folosești lama de ras, aparatul de epilat sau ceara. În plus, vei economisi timp prețios, iar pe termen lung, inclusiv bani.

 

 

Dacă și tu îți dorești o piele fină pe tot parcursul anului, fără durere, mai rapid și mai economic, te așteptăm să încerci la Liana Sugar Beauty epilarea definitivă cu laserul medical Venus Velocity!

 

 

Rezultate obținute

Prețuri

Zonă Femei Pachet 4+2 gratis Barbați Pachet 4+2 gratis
Abdomen / Fese / Față integral 250 1000 350 1400
Axile / Piept / Abdomen 1/2 150 600 250 1000
Umeri / Lombar 150 600 250 1000
Antebrațe 200 800 300 1200
Bărbie / Mustață / Gât 100 400 150 600
Perciuni / Ceafă / Periareolar 100 400 150 600
Brațe / Gambe / Coapse 300 1200 450 1800
Picioare integral 600 2400 800 3200
Spate integral 300 1200 500 2000
Inghinal total (cu interfesier+bikini) 350 1400 - -
Interfesier / Linie bikini / Labii 100 400 - -

 

Oferte laser Femei

Pachet Preț sedinta
Basic (inghinal total + axile) 400
Esential (picioare integral + inghinal total + axile) 850
Complete (brate + picioare integral + inghinal total + axile) 1100

 

Oferte laser Bărbați

Pachet Zone Preț (RON)
Esențial  Picioare integral + brațe 1000
Complete  Spate integral + abdomen + piept + axile 1000