Terapia Dermoled – Piele Tanără

Terapia Dermoled utilizează lumina roșie pentru a activa celulele fotoreceptoare si a stimula sinteza de colagen si elastină, pentru a reda fermitatea si elasticitatea pielii.

Beneficiile terapiei Led

  1. Lumina roșie – Dispozitivele DermoLed Body Health reprezintă o metodă în aplicarea luminii roșii. Acestea dispun de diode cu emisie de lumină roșie ce pătrunde în interiorul pielii activând celulele responsabile cu mențineea elasticității tegumentului.
  2. Relaxare – Tratamentul este extrem de relaxant, transmiterea energiei la nivelul pielii fiind total nedureroasă și potrivită oricărui tip de ten.

Pielea suferă modificări o dată cu trecerea anilor deoarece nivelul de sinteză a fibrelor de colagen și elastină, responsabile cu elasticitatea pielii, scade semnificativ. Fotoîmbatranirea își spune cuvântul iar la nivelul tegumentului apar petele pigmentare, riduri, matifierea tenului. Deși sunt cunoscute mai multe metode invazive de combatere a semnelor de îmbătrânire de la nivel facial, DermoLed oferă soluția la aceste probleme, metoda fiind non-invazivă și relaxantă.

Terapia tratează cu ajutorul unui sistem de lumini de culoare roșie ce interacționează cu fibroblastele, stimulându-le să producă colagen și elastină. LED-urile nu se bazează pe folosirea energiei termice fiind o terapie sigură ce nu produce leziuni.

Terapia DermoLed este o excelentă metodă de rejuvenare, energia livrată de diode fiind optimă pentru întinerirea tenului. Numărul sesiunilor este personalizat în funcție de necesitățile tenului persoanei ce este tratată. Terapia se aplică pentru orice tip de ten.

Microdermabraziunea cu stick-uri cu pulbere de diamant

 

Beneficii unice

 1. Exfolierea celulelor moarte de la suprafața tegumentului
 2. Eliminarea semnelor de fotoîmbătrânire
 3. Combaterea punctelor negre superficiale
 4. Înlăturarea petelor pigmentare
 5. Combaterea ridurilor fine și a liniilor de expresie
 6. Reglarea excesului de sebum
 7. Închiderea porilor dilatați
 8. Tratarea cicatricilor post-acnee
 9. Înlăturarea vergeturilor noi formate

Principiile microdermabraziunii cu pulbere de diamant

Tehnica de microdermabraziune cu dischete de unică folosință cu pulbere de diamant este cea mai modernă metodă de revigorare și redare a luminozității tenului. Terapia este un peeling mecanic cu pulbere de diamant, total non-invaziv și non-agresiv ce exfoliază controlat celulele moarte de la suprafața pielii. Astfel se stimulează regenerarea celulară la nivelul zonei tratate urmând ca organismul să creeze noi fibre de colagen și elastină. Conceptul unic cu dischete de unică folosință oferă eficiență maximă la fiecare tratament.

Stilou ergonomic și capete cilindrice special pentru microdermabraziune

Stiloul ergonomic , creat din oțel chirurgical de cea mai înaltă calitate permite control absolut în timpul efectuării terapiei. BodyHealth oferă două capete de tratament ce se atașează stiloului, unul de 20mm și celălat de 10 mm. Stick-urile de unică folosință cu pulbere de diamant vor fi lipite pe aceste capete, pe zona delimitată. Două opțiuni pentru cea mai eficientă personalizare a tratamentului, ce ne permite să avem acces la orice zonă de la nivel facial. Astfel nu se vor omite spațiile înguste și pliurile de la nivel facial.

 

 

 

 

Kit cu dischete de unica folosinta cu pulbere de diamant

Body Health oferă un kit special cu dischete abrazive de unică folosință. Acestea vor fi noi la fiecare sesiune astfel gradul de abraziune nu este influențat, iar efectele fiind maxime la fiecare terapie. Dischetele sunt 100% igienice și sigure.

Granulații diferite ce permit cea mai eficientă personalizare a terapiei în funcție de necesitățile persoanei tratate (400, 600, 1000 de la cea mai abrazivă până la granulația cea mai fină) Dischete de dimensiuni mici sau mari ce se adaptează în funcție de zona ce urmează a fi tratată.

 

 

Asocierea terapiei Led cu alte terapii

DermoLed poate fi utilizat ca unică terapie sau poate fi combinat cu alte tratamente precum DermoHealth, microdermabraziunea sau mezoterapia. Combinarea terapiei DermoLed cu masajul DermoHealth în același dispozitiv face ca rezutatele obținute să fie complexe și spectaculoase, datorită drenajului limfatic realizat prin vacuum la nivelul feței.  În asociere cu microdermabraziunea cu stick-uri de unică folosință cu pulbere de diamant, lumina led va acționa mai puternic deoarece celulele moarte vor fi eliminate în prealabil. Următoarea etapă de tratament este mezoterapia virtuală aplicată peste serul cu acid hialuronic și ceramide pentru o hidratare de profunzime a tenului. Tratamentul se încheie cu aplicarea cremei SPF.

 

Indicații

 1. Reducerea ridurilor fine și a liniilor de expresie 
 2. Reducerea petelor pigmentare
 3. Reducerea cicatricilor post-acnee

PREȚ DERMOLED FACIAL – 300 RON (include demachiere, tonifiere, microdermabraziune, dermoled, dermohealth, mezoterapie, cremă SPF)