De ce Velashape III este tratamentul nr 1 mondial împotriva celulitei?

velashape_liana_sugar_beauty

VelaShape III și nouă tehnologie transformatoare Elos

VelaShape ne vorbește despre ”formă” chiar prin intermediul numelui. Ne duce cu gândul la ”forma ideală” și prin aspectul modern și elegant al dispozitivului. VelaShape III ne propune mult mai mult decât un simplu masaj cu role… un tratament de profunzime, cu rezultate vizibile de la prima ședință, care reușește în același timp să rămână neinvaziv. Un tratament destinat tratării celulitei indiferent de stadiu, nu doar în cel incipient. Ideal pentru tonifierea pielii și reducere circumferențială (slăbire în centimetri), detoxifiere și drenaj limfatic superior. Toate acestea sunt posibile astăzi datorită tehnologiei unice Elos, cea mai recentă descoperire a cercetătorilor din domeniul esteticii medicale.

Ce este tehnologia Elos?

Un sistem superior, patentat de Syneron Medical, liderul mondial în domeniul esteticii medicale. Înglobează 4 tehnologii puternice, testate medical, care acționează concomitent asupra țesutului afectat de celulită, indiferent de stadiu. Este vorba despre radiofrecvența bipolară, lumina infraroșie, vacuumul pulsat și masajul cu role mecanice. Rezultatul? Remodelarea profundă și tonifierea pielii lăsate, prin stimularea fibrelor de colagen și elastină. Conform studiilor clinice efectuate, țesutul afectat de celulită se remodelează eficient doar în condițiile menținerii unei temperaturi optime constante la nivelul zonei targetate (minim 42 grade Celsius).

În timpul tratamentului, se folosește o cremă specială, cu ingrediente atent selecționate și non-iritante, care ajută la remodelarea țesutului, lăsând pielea catifelată și bine hidratată.

r.

rezultate_tratament_velashape_3_inainte_si_dupa

VelaShape III și-a demonstrat eficiența în tratarea celulitei, indiferent de tip și de stadiu, dar și pentru reducerea circumferențială (în medie -2 cm/ ședință). Cu alte cuvinte, slăbești în centimetri în timp ce tonifiezi țesutul și nivelezi aspectul inestetic al ”cojii de portocală”. Datorită combinației unice de terapii, VelaShape III îmbunătățește considerabil circulația sangvină în zona tratată și crește rata metabolică, factor important în procesul de slăbire. Funcționează excelent și ca tratament de prevenție pentru apariția celulitei.

Puterea sporită a echipamentului VelaShape, care a ajuns la cea de-a 3-a generație, având cea mai mare putere dintre toate aparatele existente în domeniu (150 Watt), a propulsat tratamentul pe culmile succesului. Este de departe cea mai avansată tehnologie de până acum pentru reducerea celulitei și reducerea circumferențială a grăsimilor. Rezultate remarcabile, în doar 5-10 ședințe. O demonstrează studiile clinice și milioanele de femei din lumea întreagă care s-au declarat îndrăgostite de acest tratament.

Vedetele preferă VelaShape III

tehnologia_velashape_remodelare_corporala

Velashape III este nelipsit din clinicile medicale și estetice de înaltă clasă din lumea întreagă. Este preferatul vedetelor internaționale care doresc să-și păstreze corpul într-o formă de invidiat, indiferent de vârstă. Kim Kardashian, Victoria Beckham, Demi Moore, Sharon Stone și Madonna sunt doar câteva dintre vedetele care s-au declarat fane înfocate ale acestui tratament, datorită rezultatelor obținute.

Nici modelele de la Victoria`s Secret nu se lasă mai prejos. Ele sunt abonate la ședințele VelaShape III înainte de a ieși să defileze în lenjerie intimă la celebrele show-uri ale casei de modă americane.

În plus, VelaShape III este certificat FDA (Food & Drug Administration, SUA) atât pentru reducerea celulitei, cât și pentru reducerea circumferențială.

Datorită mixului unic de tehnologii, VelaShape III este recomandat pentru recuperarea mai rapidă și mai bună în urma intervenției chirurgicale de liposucție. De asemenea, poate fi combinată cu succes într-un plan de tratament avansat care include și tehnici non-invazive de slăbire localizată, cum este criolipoliza.

aparatura_velashape_tratament_corporal_eficient

Remodelare corporală unică

Fiind cel mai puternic aparat din generația sa, Velashape III vine să ofere clienților salonului Liana Sugar Beauty o experiență memorabilă cu rezultate rapide și de durată în cele mai problematice zone ale corpului, precum: abdomen, feșe, șolduri, coapse, spate, brațe, gât, barbie dublă.

Urmând tratamentul VelaShape III în funcție de recomandarea terapeuților noștri, se pot pierde până la 10 cm din circumferința zonei tratate, în decurs de numai câteva săptămâni, rezultatele fiind asemănătoare celor obținute cu ajutorul operațiilor estetice, dar fără bisturiu, durere sau timp de recuperare post operator.

Cum se întâmplă acest lucru? Datorită tehnologiei ELOS, patentată de Syneron Medical, ce înglobează un mix de 4 de tehnologii de ultimă generație ce lucrează sinergic, având un rol bine definit și precis și rezultate spectaculoase într-un timp extrem de scurt – comparativ cu alte tratamente similare.

rezultate_velashape_inainte_dupa_sedinte_velashape

Iată cum funcționează cele 4 tehnologii ce stau la baza șansei tale de a avea corpul visat!

 1. Radiofrecvența bi-polară de 150 W încălzește țesutul până la 20 mm adâncime, aceste modificări termice determinând formarea unor noi fibre de colagen și elastina ce ajută pielea să se refacă din interior și să își recapete aspectul întins și tonifiat.
 2. IR (lumina infraroșu) încălzește țesutul până la 3 mm adâncime și astfel este eliminată rezistență pielii la curentul electric, metabolismul fiind stimulat iar activitatea celulară îmbunătățită.
 3. Vacuumul pulsat îmbunătățește fluxul sangvin și limfatic, favorizează eliminarea reziduurilor și ajută la ”dezlipirea” țesuturilor cutanate și subcutanate fiind eliminat în acest fel aspectul bine cunoscut de „coajă de portocală”.
 4. Rolele mecanice permit realizarea unui masaj endermologic și a drenajului limfatic necesar eliminării rapide a toxinelor și a conținutului celulelor de grăsime.

De ce să alegi VelaShape III

 1. funcționează pe toate tipurile de piele;
 2. oferă rezultate măsurabile pe termen lung încă de la prima ședință de tratament;
 3. satisfacție ridicată a pacientului fără durere sau cu disconfort minim;
 4. eficiență dovedită, cu peste 40 de studii clinice, a celor 4 tehnologii activate simultan, de neegalat cu un niciun alt aparat
 5. cea mai sigură, rapidă și eficientă metodă de remodelare corporală (peste 5 milioane de pacienți tratați la nivel mondial, peste 11 milioane de tratamente efectuate în clinicile din întreagă lume)
 6. prima și unica soluție medical-estetică non-chirurgicală avizată FDA (Food and Drug Administration, USA) pentru pentru eliminarea aspectului de „coajă de portocală” și conturarea siluetei
 7. timp de tratament redus – numărul de ședințe mai mic față de aparate din vechea generație
tehnologia_velashape_3_remodelare_corporala

Indicații post procedura

 1. evitarea expunerii la soare, dușuri fierbinți, saună, jacuzzi pentru 24 de ore;
 2. evitarea tratamentelor de epilare cu laser, IPL sau radiofrecvență pe zonele tratate, câteva zile după sesiunea de VelaShape III
 3. respectarea principiilor unei nutriții optime (cantități optime, variate, echilibrate);
 4. practicarea exercițiilor fizice în mod regulat;
 5. consumul minim a 2L de apă pe zi (de preferat alcalină);
 6. un program sănătos de odihnă, relaxare și somn;
 7. ședințe regulate de masaj limfatic.
 
velashape_remodelare_corporala
Prețuri VelaShape III
Zonă Durată Preț (RON)
1 zona 20 minute 170
6 zone 120 minute 900
12 zone 240 minute 1600
18 zone 360 minute 2300
24 zone 480 minute 3000

Nota

*Zone: gusa/brate/abdomen/flancuri/genunchi/coapse fata/coapse interior/coapse spate/fese/gambe

                                          *Se lucreaza maxim 4 zone pe sedinta *Frecventa recomandata: 1 sedinta la 7-14 zile