Platforma de criolipoliza CoolTech®, produsă de renumita companie Cocoon Medical,  este folosită pentru realizarea unui tratament non-invaziv și fără durere, ce folosește o tehnologie performanță de criogenare care elimină definitiv grăsimea în exces.

Rezultatele sunt uimitoare: slăbire localizată cu până la 5 cm, după doar trei săptămâni de la efectuarea procedurii.

CoolTech  este singurul dispozitiv care răcește țesutul adipos până la -8 grade Celsius în mai puțin de 1 minut, spre deosebire de restul aparatelor de criogenare existente pe piață, care răcesc la doar -3 grade în 10 minute, ceea ce îl face cel mai performant aparat de Criolipoliza  existent la nivel mondial  CU REZULTATE garantate în slăbirea localizată.

CoolTech este singurul aparat de criogenare certificat la nivel mondial de FDA în Statele Unite ale Americii și Medical CE în cadrul Uniunii Europene.

Criolipoliza CoolTech este o metodă noninvazivă de remodelare corporală care duce la pierderea în cm și kg, comodă,fără durere care spre deosebire de liposucție nu necesită anestezie, analize preoperatorii, riscuri,infecții sau cicatrici ulterioare, durere și timp de recuperare.

CUM ACȚIONEAZĂ ?

Procedura de criolipoliză CoolTech reduce eficient țesutul adipos localizat având un sistem de răcire controlat încorporat într-un dispozitiv cu vacuum.Cu ajutorul acestuia, grăsimea este separată și izolată, iar restul țesutului și fibrele de colagen sunt protejate.

Aplicatorul aparatului atrage în mâner țesutul adipos printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulația sangvină și facilitează crioterapia (înghețarea țesutului).După acest tratament se instalează procesul natural de eliminare a grăsimilor prin sistemul limfatic.

După o singură ședință, stratul de grăsime este redus în medie cu 40% ceea ce înseamnă că veți micșora circumferința zonei tratate cu peste 5 cm.Definitiv!

Se pot face maxim 3 sedințe pe aceeași zonă într-un an. Grosimea paniculului de grăsime trebuie să rămână de minim 1 cm.

Peste 1 milion de tratamente făcute la nivel mondial !

Beneficii

 1. este distrusă 25 – 45% din grosimea stratului adipos după o singură ședință (1-2 numere la îmbrăcăminte)
 2. celulele adipoase distruse nu se mai refac
 3. reduce semnificativ celulita
 4. nu necesită pregătire specială, analize, anestezie, spitalizare
 5. lucrează doar zonele cu probleme, nu afectează organele sau alte țesuturi
 6.  o procedură se efectuează pe durata a 70 de minute pentru a obține rezultatele dorite
 7. procedura este nedureroasă, confortabilă, se poate citi, relaxa și relua imediat activitățile obișnuite
 8. aplicarea localizată a temperaturii scăzute asigură și o reîntinerire metabolică accelerată, deoarece se știe că terapiile prin frig reduc efectele negative ale îmbătrânirii celulare, fapt demonstrat de nenumărate studii științifice.
 9. elimini natural și definitiv grăsimea în exces: până la -5 cm în doar 3 săptămâni cu ajutorul ultimei inovații în domeniul esteticii corporale.
 10. tratament non-invaziv, eficient și sigur de reducere a țesutului adipos din zonele-problemă: abdomen, fese, coapse, șolduri, brațe etc.
 11. criolipoliza este alternativa la operațiile estetice de liposucție cu rezultate comparabile și de durată, fără incizii și anestezie și fără a necesita recuperare post tratament.
 12. CoolTech este aliatul preferat al vedetelor în lupta cu grăsimea inestetică, având rezultate spectaculoase atât pentru femei cât și pentru bărbați.
 13. procedura are avantajul de a lucra foarte bine zona abdomenului inferior, zonă care se remodelează extrem de greu, atât la bărbați cât și la femei.
 14. tratament aprobat de UE și FDA (USA Food & Drug Administration).

Două aplicatoare tratează zonele într-o singură sedință. Fiecare este independent și are propriul sistem de control și vacuum.

Etape tratament

 1. Efectul de vacuum al CoolTech® reține doar grăsimea în exces, protejând în același timp restul țesutului și fibrele de colagen.
 2. Vacuumul scade circulația sangvină din zona de tratament, ceea ce determină un control targetat al zonei țintă.
 3. Țesutul adipos intră în contact cu plăcuțele de răcire ale aplicatorului. Acestea generează efectul de răcire până țesutul ajunge la temperatura programată, de -8 grade Celsius.
 4. Tratamentul durează 70 minute, pentru a obține rezultatele dorite. După tratament, grăsimea este eliminată gradual printr-un proces metabolic natural.
Tratamente Preț
1 aplicator 350
2 aplicatori 500