Hai să vorbim despre ce înseamnă cu adevărat activitate de stilizare sprâncene. Deși rar întâlnim o persoană care să aibă sprâncene naturale perfect simetrice, se pot obține sprâncene foarte aproape de perfecțiune cu ajutorul unui profesionist.

Sprâncenele se smulg repede și cresc greu. Tocmai de aceea, persoana care le stilizează trebuie să știe exact ce are de făcut, când este nevoie să îndepărteze firele, să le tundă sau să le vopsească. Un rezultat nepotrivit se corectează în foarte mult timp. Perioade anevoioase, interminabile, când trebuie să aștepți să crească fire de par în golurile din forma sprâncenelor. Cel mai ușor le distruge pensatul excesiv, care strică forma sau menține o formă nepotrivită. Că regulă generală, forma sprâncenelor trebuie să fie cât mai apropiată de forma naturală.

Culoarea ideală este tot cea naturală, cu mici excepții atunci când ne vopsim părul. În ultima perioada look-ul sprâncenelor naturale a fost promovat intens, iar stilizarea sprâncenelor a devenit dincolo de o nevoie reală, un trend.

STILIZARE SPRÂNCENE – ARMONIA PROPRIULUI CHIP

Eu am pregătire de specialitate în domeniu, toate informațiile și instrumentele necesare pentru a-ți (re)da o formă ideală a sprâncenelor. În plus, este ideal să primești sfaturi referitoare la cea mai potrivită formă, de la o persoană abilitată. Această formă se stabilește respectând normele estetice, forma feței tale, structura osoasă și aspectele care țin de colorimetrie. Astfel, rezultatul este scontat. Ține minte: este o diferență foarte mare între stilizarea sprâncenelor realizată de un specialist (se ocupă de formă ideală pentru forma feței tale), și cosmeticiana din saloanele de înfrumusețare care realizează doar pensatul sprâncenelor (curățarea firelor care au crescut).

Corectarea formei

Specialistul îți va explica exact demersul. Unde este nevoie ca firele de păr să crească, unde se va corecta forma și unde va rămâne așa cum e. Pentru că perioada aceasta să fie cât mai scurtă, poți folosi soluții speciale pentru creșterea sprâncenelor. Desigur, poți apela și la machiaj. Tot specialistul te va învăța ce produse și cum să le folosești pentru un machiaj perfect.

HENNA SPA

Desigur, poți apela și la vopsirea sprâncenelor. Cea mai bună metodă noninvaziva de a corecta forma imediat este procedura Henna Spa, care presupune stilizarea și vopsirea sprâncenelor cu henna. Vei obține culoarea ideală dar și un efect de corectare, pentru că soluția cu henna pigmentează pielea, ceea ce le va da un aspect perfect.

Uite cum se realizează procedura de stilizare şi vopsire a sprâncenelor cu Henna Spa

Răbdare

Trebuie să reziști tentației de a pensa firele noi, esențiale pentru corectarea formei. Să te prezinți la timp pentru întreținerea formei și să-ți refaci procedura Henna Spa la 6-8 săptămâni, când pigmentul, care nu este permanent, începe să se estompeze.

Investiția în stilizarea sprâncenelor este una dintre cele mai bune alegeri pe care o poți face pentru look-ul tău.

Forma și culoarea corectă au o influență enormă asupra aspectului tău, iar cel mai bun loc unde poți beneficia de acest serviciu este salonul Liana Sugar Beauty.

Culorile care ți se potrivesc, armonia trăsăturilor, forma corpului, a feței și a ochilor, coafură și stilul personal vor fi luate în calcul pentru definirea formei sprâncenelor tale. O formă corectă a sprâncenelor ne întinerește și ne înfrumusețează.

Chipul nostru are armonie și expresia feței este autentică, plăcută privirii. Look-ul final este rafinat, iar frumusețea naturală este evidențiată.

Tratamente Preț
Pensat 30 lei
Henna Spa 120 lei