Linia de produse PB Serum Corporal reprezintă o inovație în domeniul remodelării corporale, cu o compoziție unică de enzime, destinate rejuvenării pielii și remodelării corporale prin mezoterapie, garantând rezultate excelente fără reacții adverse și timp de recuperare.  Produsele aparțin laboratoarelor Proteos Biotech, din Spania, având certificare ISO 13485. Cosmeceuticele PBSerum sunt produse cosmetice cu efect similar unui medicament, ceea ce crește eficacitatea lor si garantează rezultate vizibile încă de la prima aplicare. Salonul Liana Sugar Beauty alege întotdeauna produse sigure și eficiente pentru pacienți, testate și certificate, astfel încât puteți apela cu toată încrederea la o intervenție cu PB Serum.

Incredientele active PBSerum: enzime bio-active cu eficacitate dovedită.

Precizie înalta. Dezvoltate special pentru fiecare patologie, enzimele PB Serum acționează numai acolo unde pielea noastră are nevoie.

Grad ridicat de penetrare. Compoziția moleculară a acestora este cu mult mai mică decât cea a produselor cosmetice tradiționale acest lucru permițând ca ingredientele active să pătrundă în cele mai profunde straturi ale pielii.

Potența ridicată. Concentrația ridicată a ingredientelor active îmbunătățește și prelungește efectul.

Durata de viață mare. Procesul de liofilizare al tuturor incredientelor active este esențial pentru a le menține stabile și garantează eficacitatea lor timp de peste 15 ani, fără a fi nevoie de adaos de conservanți sau aditivi.

100% natural. Deoarece sunt 100% biologice, enzimele PB Serum sunt prietenoase cu pielea și nu produc iritații sau efecte secundare. Ele sunt alternativa biologică a produselor chimice.

Ingredienții activi din produsele PB Serum Corporal

  1. PB Serum Drain - Hyaluronidaza PB3000 - această enzimă descompune polizaharidele din concentrări excesive responsabile pentru acumularea de fluide.
  2. PB Serum Smooth - Collagenaza CoL GH PB2200 - această enzimă dizolvă nodulii adipoși în cazul celulitei avansate.
  3. PB Serum Slim - Lipaza PB500 - această enzimă dizolvă grăsimea acumulată la nivel local.

Ce se poate trata cu produsele PB Serum Corporal?

  1. Celulita
  2. Vergeturi
  3. Edeme
  4. Laxitatea pielii
  5. Depozite adipoase

Cum acționează mezoterapia și împachetările cu PB Serum în remodelarea corporală?

Produsele PB Serum se bazează pe o combinație de enzime, cu cel mai înalt grad de puritate, copie fidelă a celor existente în organismul uman- Lipaza, Colagenaza și Hialuronidaza - obținute prin intermediul biotehnologiei. Enzimele sunt proteine care există în corpul nostru, cu un rol esențial în buna funcționare a proceselor metabolice. Ele sunt responsabile cu formarea și descompunerea substanțelor. Enzimele recombinante sunt extrem de selective și fiecare reacționează cu o anumită substanță. Odată introduse în țesutul țintă, acestea acționează focusat pe  afecțiunea pielii și formează un contraatac împotriva adipocitelor (în cazul țesutului adipos localizat și celulitei) și remodelează zonele afectate de laxitate. Mezoterapia cu produsele PB Serum reprezintă o verigă importantă într-un protocol amplu de remodelare corporală, iar alături de VelaShape III, bazat pe infraroșu și radiofrecvență, asigură rezultate excelente pentru pacienții nemulțumiți de aspectul corpului, în zone precum bărbie dublă, abdomen, lombari, coapse, fese, brațe și genunchi. 

În tratarea zonelor corpului cu grăsime localizată, enzimele vor avea un rol destructurant al celulelor de grăsime, mai precis, a trigleceridelor care intră în compoziția acestora. Astfel, trigliceridele, care sunt de natură solidă, se transformă în monogliceride, de natură lichidă, care mai apoi vor fi preluate cu ușurință de sistemul limfatic și eliminate natural. Acest proces se traduce în reducerea țesutului adipos și, in consecință, reducerea circumferențială a zonei tratate. Utilizate împotriva celulitei, enzimele vor distruge septurile fibroase ale celulelor de grăsime și vor facilita eliminarea apei din țesuturi, reducând aspectul de coajă de portocală.  În tratarea laxității pielii, problemă cu care pacienții se pot confrunta după pierderea kilogramelor, sarcină sau înaintarea în vârstă, enzimele PB Serum conferă un efect de skin tightening, prin acțiunea asupra rețelei de colagen și elastină.

Ce zone se pot trata cu PB Serum Corporal?

Este dovedit clinic că enzimele PB Serum garantează rezultate extrem de bune, cu disconfort redus și reacții adverse minime împotriva:

  1. Bărbiei duble
  2. Laxității abdomenului și genunchilor
  3. Țesutului adipos localizat de pe brațe, abdomen, lombari și coapse
  4. Celulitei de pe fese și coapse

Protocolul de tratament

Sunt recomandate 6-12 ședințe de tratament, efectuate de două ori pe săptămână.

Denumire Pret (RON) Ofertă
PB Serum Slim 120 5+1 gratis
PB Serum Smooth / Drain 120 5+1 gratis
PB Serum Slim + Smooth / Drain 200 5+1 gratis
PB Serum Firmness 150 5+1 gratis