Impachetări corporale anticelulitice

Impachetari Corporale

De-a lungul vieții, corpul trece prin multe schimbări, unele dintre ele putând lăsa amprente inestetice. Totodată, organismul ajunge să depoziteze toxine și grăsime, pe care nu le poate elimina numai prin dietă și sport. Există, însă, soluții salvatoare: împachetările corporale. Acestea va pot scăpa de probleme precum celulita, vergeturile, kilogramele în plus sau pielea lipsită de fermitate. De asemenea, conferă relaxare și stare de bine.

Ce beneficii au împachetările corporale?

Împachetările corporale nu sunt utile numai pentru obținerea unui trup armonios, ci și pentru ameliorarea unor afecțiuni și stări de disconfort muscular. Astfel, printre beneficiile împachetărilor corporale putem enumera: 

 1. Tonifiază corpul
 2. Reduc celulita și ameliorează vergeturile
 3. Accelerează metabolismul celular
 4. Determină slăbiri rapide
 5. Detoxifică organismul, prin eliminarea toxinelor
 6. Elimină lichidele în exces din țesuturi
 7. Reduc semnele îmbătrânirii
 8. Stimulează circulația sangvină la nivelul pielii, aceasta devenind mai fermă și mai hidratată
 9. Ameliorează durerile musculare și de articulații
 10. Ajută în tratarea afecțiunilor ovariene și infecțiilor sinusului maxilar și sinusului frontal
 11. Întăresc sistemul imunitar
 12. Elimină stresul

Ce sunt impachetările corporale?

Impachetarile Corporale

Împachetările corporale sunt proceduri în cadrul cărora zonele problematice ale corpului sunt stimulate fie să elimine, prin transpirație și masaje, depozitele de grăsime și substanțele nocive din organism, fie să își recapete elasticitatea și fermitatea.

Există mai multe tipuri de împachetări corporale: de hidratare, de detoxifiere, de slăbire sau anticelulitice, iar pentru fiecare tip se folosesc creme și loțiuni cu ingrediente naturale (de exemplu: cafea, ceai verde, alge marine) care sporesc eficacitatea tratamentului.

Aceste împachetări se realizează prin termoterapie, în termocuvertă sau în tunel cu infraroșu.

Tipuri de împachetări

 1. Împachetările „Bruno Vassari"

„Bruno Vassari” este o linie dermatocosmetica apreciată la nivel internațional, datorită ingredientelor naturale active din produse, care sunt eficiente atât în combaterea țesutului adipos și maladiilor sale (de exemplu: celulita), cât și în hidratarea straturilor profunde ale dermei și tonifierea țesuturilor.

Produsele profesionale Bruno Vassari au la baza un complex revoluționar de agenți activi ce stimulează termogeneza și vin în sprijinul persoanelor cu surplus de greutate și retenție de apă.

Gama Body Care este pe baza de alge marine care au efect anticelulitic, reducător și remodelator

2. Împachetare Cellu Slim

Cu efect șoc împotriva celulitei și de slăbire intensivă, această împachetare conține o mască anticelulitică bogată în alge marine, ceai verde și minerale (fier, zinc, potasiu, magneziu), cu efect de slăbire și eliminare a toxinelor.

Ingredienți activi: ceai verde, alge marine, coada calului, caolin.

Durata: 60 minute – se efectuează la cald (tunel IR)

3. Împachetare Bio Firm

Cu efect șoc de întărire  corporală, indicată în special pentru pielea lipsită de ferminate și tonus. Îmbunătățește instantaneu elasticitatea pielii generând un efect de piele fermă, datorită conținutului de algisium și camfor care stimulează formarea de colagen nou.

Ingredienți activi: hamamelis, giko boloba și algisium.

Durata: 60 minute – se efectuează la cald (tunel IR)

4. Împachetare Bio Slim

Împachetare bifazică cu dublu efect: pierdere în volum și întărire corporală. Îmbunătățește starea pielii, luptă împotriva celulitei, are un efect de detoxifiere și reduce din kilograme, dar și din centimetri. Conține alge marine bogate în oligoelemente și minerale cu excelente proprietăți depurative, iod și cafeină cu efect de ardere a grăsimilor.

Durata: 60 minute – se efectuează la cald (tunel IR)

5. Împachetare Fast Slim

Este un tratament de slăbire intensivă prin înfășare la rece. Cu un conținut bogat de iederă, hamamelis și extract hipotermic, acesta devine un tratament decongestiv și tonic, un shaper de modelare locală. Decongestionează țesutul adipos, amplifică circulația sagvina, evitând astfel atrofierea vaselor mici care cauzează depunerile de grăsime. Chiar după prima ședință se poate observa că s-au pierdut circa 1-4cm în talie și 0,5-2 cm pe șolduri.

Durata: 60 minute – se efectuează la rece

6. Împachetare Thermo Slim

Tratament anticelulitic și de detoxifiere care presupune eliminarea lichidelor și toxinelor prezente în organism prin transpirație, precum și activarea circulației sângelui și deblocarea țesutului adipos în exces, prin intermediul masajului. Recomandată pentru persoanele care au probleme cu retenția de apă.

Durata: 60 minute – se efectuează la cald (tunel IR)

Ce contraindicații au împachetările Bruno Vassari?

 1. Bolile cutanate (de exemplu: psoriazis, eczeme)
 2. Afecțiunile inflamatorii dermatologice (de exemplu: varice)
 3. Implanturile metalice
 4. Operațiile în urma cărora au fost implantate stimulatoare cardiace, precum și orice alte intervenții chirurgicale recente (ultimele 3-6 luni)
 5. Diabetul
 6. Epilepsia
 7. Afecțiunile cardiace
 8. Tumorile
 9. Sarcina și perioada de alăptare
 10. Perioada de menstruație
 11. Claustrofobie
Tratamente Preț ședință Oferte
Impachetări Bruno Vassari Termo-Slim (Termosudație) 80 5+1 gratis
Impachetări Bruno Vassari Fast-Slim (Slăbire Intensivă) 90 5+1 gratis
Impachetări Bruno Vassari Bio-Slim (Pierdere in Volum/ Fermitate) 120 5+1 gratis
Impachetări Bruno Vassari Bio-Firm (Fermitate/ Antivergeturi) 120 5+1 gratis
Impachetări Bruno Vassari Cellu Slim (Slăbire Intensivă/ Anticelulită) 120 5+1 gratis