Uită de grăsimea nedorită de pe abdomen sau fese, crește-ți și definește-ți masa musculară fără efort, în doar 4 ședințe cu ajutorul dispozitivului Emsculpting Pro! Un protocol de tratament cu Emsculpting Pro echivalează cu 6 luni de tratamente regulate în sala de forță! 

Folosind revoluționara tehnologie HI-EMT, dispozitivul non-invaziv și complet nedureros îți va tonifia abdomenul, va realiza un lifting al feselor, îți va crește rata metabolică si iti va trata problemele de incontinenta urinara! Pacienții au observat în medie o scădere cu 19% a stratului adipos și o creștere cu 16% a masei musculare.

 

De ce să alegi să îți tonifiezi musculatura cu Emsculpting Pro?

 

 • -> micșorează stratul adipos
 • -> tonifiază musculatura în zona aplicată și în zonele adiacente
 • -> singura metoda non-invazivă care realizează liftingul feselor
 • -> realizează o slăbire în centimetri
 • -> eficient în caz de diastază abdominală
 • -> are un efect de definire asupra mușchilor
 • -> eficient în recuperare și reabilitare musculară pentru persoanele cu dureri de spate sau musculatură pelviană nedezvoltată care nu pot efectua exerciții fizice
 • -> crește masa musculară
 • -> crește rata metabolică (numărul de calorii arse de organismul tău)
 • -> întărește mai bine, mai repede și mai eficient grupele musculare lucrate, în special “core muscles”, esențiali pentru creșterea performanței sportive
 • -> tonus și vitalitate crescută la nivel general
 • -> trateaza incontinenta urinara
 • -> 4 ședințe echivalează cu 6 luni de antrenamente constante în sala de fitness
 • -> procedură rapidă, care durează doar 30 de minute
 • -> nu doare, nu necesită timp de recuperare.

 

 

În salonul Liana Sugar Beauty te poți bucura de un corp mai tonifiat, fără grăsime, și fără să mergi la sală! Fă cunoștință cu tehnologia inovatoare care arde grăsimea și îți tonifiază corpul: HI-EMT sau impulsurile electromagnetice de înaltă intensitate focalizate. Dispozitivul Emsculpting Pro direcționează aceste impulsuri de energie electromagnetică concentrată de mare intensitate către țesutul muscular, determinând contracții musculare supramaximale care activează mai multe fibre musculare decât ceea ce se poate obține prin activitatea sportivă normală.

Acest tratament non-invaziv tonifiază și întărește grupurile musculare mari ale abdomenului și feselor, precum și ale altor zone mai mici ale corpului, inclusiv coapsele și chiar și gambele. Rezultatul: mușchi alungiți și mai bine definiți și o circumferință redusă.

Chiar dacă pe cântar slăbirea nu va fi atât de dramatică sau chiar nu se va vedea deloc, pentru că mușchii sunt mai grei decat grăsimea, vei pierde cu siguranță în centimetri. În plus, modul în care vei arăta și te vei simți, tonusul și energia pe care o vei dobândi te vor face să te îndrăgostești de “antrenamentele” HI-EMT!

 

 

Cum funcționează tehnologia HI-EMT pentru remodelare corporală prin creșterea masei musculare?

 

O singură ședință de tratament cu Emsculpting Pro produce aproape 20.000 de contracții musculare în jumătate de oră. De fapt, toți mușchii scheletici se contractă simultan în zona care este tratată. 

Contractarea în mod repetat, fără odihnă, stresează mușchii, ceea ce declanșează schimbări rapide la nivel celular, ce stimulează creșterea în dimensiune și forța acestora. 

Inducerea contracțiilor supramaximale duce la lipoliza supramaximală. 

Corpul reacționează la cerințele extreme de energie ale acestor contracții cu o reacție catabolică extremă, care are ca rezultat o eliberare importantă de acizi grași liberi, care se acumulează în celulele adipoase din jur. Acest lucru duce la disfuncționalitatea și la distrugerea lor. Lipoliza apare mai ales în zona din apropierea mușchilor care se contractă.

Incontinenta urinara

Studiile arata ca pierderea involuntara de urina (incontinenta urinara) afecteaza femeile de toate varstele si pana la 40% dintre femeile cu varsta peste 30 de ani. Incontinenta urinara este mai frecventa la femeile care au nascut si la cele care sunt la menopauza, din cauza scaderii tonusului musculaturii pelviene.

Dispozitivul Emsculpting Pro este dotat cu accesoriul Emsculpting Chair care foloseste energie electromagnetica noninvaziva pentru a produce contractii supramaximale ale perineului, astfel ca o singura sedinta cu aceasta tehnologie poate induce echivalentul a 11.000 de exercitii Kegel in 28 de minute. Acest lucru are ca rezultat  cresterea tonusului musculaturii planseului pelvian si redobandirea controlului asupra vezicii urinare, ceea ce duce la reducerea episoadelor de incontinenta urinara.

 

Ce rezultate poți obține cu ajutorul dispozitivului Emsculpting Pro?

Cercetările au observat o reducere medie a circumferinței din zona tratată de peste 4 centimetri, o reducere de 19% a stratului de grăsime și o creștere cu 16% a masei musculare. 

În plus, tonifierea musculară și eliminarea grăsimii cu Emsculpting Pro continuă să producă efecte și după ce ai terminat ultima ședință de tratament: mușchii cresc în continuare iar stratul de grăsime continuă să se micșoreze timp de aproximativ patru luni după ce ai terminat ultima ședință.

 

Cât durează o ședință de tonifiere a abdomenului sau de lifting al feselor cu Emsculpting Pro și de câte am nevoie?

Ședințele de tratament cu Emsculpting Pro durează aproximativ 20-30 minute și sunt întotdeauna necesare minim 4 ședințe efectuate la un interval de 2-3 zile distanță.

Cât de repede se văd rezultatele tehnologiei HI-EMT?

Persoanele care sunt cât de cât într-o formă bună sau cu doar câteva kilograme în plus vor vedea îmbunătățiri după doar o ședință de tratament cu dispozitivul Emsculpting Pro.

După cele minim 6 ședințe de tratament recomandate, pacienții se vor simți mai puternici și vor observa un tonus muscular îmbunătățit și scăderea grăsimii în zonele tratate, dar cele mai bune rezultate vor fi vizibile după trei luni. 

Rezultatele finale pot dura mai mult pentru a se instala, în special în zonele cu mai multă grăsime, deoarece dezvoltarea musculară naturală necesită timp. Așa cum nu se întâmplă tonifierea și creșterea rezistenței după doar o vizită la sală, în același mod, mușchii stimulați prin tehnologia HI-EMT au nevoie de câteva luni pentru a crește în volum și densitate, ca și eliminarea celulelor adipoase distruse prin tratament. 

Rezultatele pot să difere de la o persoană la alta, în funcție de caracteristicile individuale și se mențin în timp dacă se adoptă un stil de viață sănătos și se respectă ședințele de întreținere, o dată la 6 luni. 

Care sunt contraindicațiile remodelării corporale cu Emsculpting Pro?

 • -> sarcina și perioada de alăptare
 • -> afecțiunile și problemele cardiologice
 • -> afecțiunile neurologice
 • -> dispozitiv metalic implantat
 • -> stimulatoarele cardiace
 • -> problemele oncologice
 • -> epilepsia

 

 

Preț ședință Durată Ofertă
200 30 min 10+2 Gratis

Costum Dermocell - 100 Ron