Pielea îmbătrânită, ridată, lipsită de fermitate și strălucire este o consecință ireversibilă a trecerii timpului și este un proces care face parte din evoluția naturală a organismului, precum și o consecință a unor factori externi. În ajutorul nostru pentru a combate aceste probleme vine radiofrecvența facială, terapie cu efecte sigure pe termen lung în diminuarea ridurilor și a liniilor de expresie, a cicatricilor rezultate în urma acneei, în reducerea bărbiei duble, dar și în estomparea cearcănelor și a pungilor de sub ochi.

Ce este radiofrecvența?

Radiofrecvența este un tratament revoluționar în materie de frumusețe, fiind prima terapie non-invazivă care conferă elasticitate și fermitate pielii și care ajută la regenerarea depozitelor de colagen și elastină, dar și la producerea de noi fibre.

Cum acționează radiofrecvența?

Radiofrecvența are la bază undele electromagnetice, care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, creând în zona tratată un câmp electromagnetic în care energia este transformată în căldură, putând ajunge până la 60-65 de grade în interiorul țesutului.

Această energie duce la scurtarea și întinderea fibrelor de colagen deja existente și stimulează secreția fibroblastelor de noi fibre de colagen și elastină, care odată sintetizate, tonifică și strâng pielea, obținându-se o întinerire vizibilă a pielii, cu un aspect sănătos și strălucitor pe termen lung. Acțiunea undelor de radiofrecvență facială se resimte și după finalizarea tratamentului, efectul de tonifiere și de reducere a ridării cutanate fiind într-un proces continuu.

Este un tratament nedureros, nechirugical, fără anestezie locală, căldură produsă de undele electromagnetice este tolerabilă pentru piele, efectele fiind de lungă durată. Este recomandată tuturor persoanelor cu probleme estetice la nivel facial, fiind un tratament excelent pentru riduri, linii de expresie, acnee, pori dilatați, cicatrici sau bărbia dublă (gușă).

Beneficii radiofrecvență

  1. efect de lifting facial
  2. tratament antirid eficient
  3. reducerea porilor dilatați
  4. tratează acneea
  5. reducerea bărbiei duble (gușă)
  6. liniile fine sunt vizibil atenuate
  7. reducerea pungilor de sub ochi și a cearcănelor
  8. oferă lifting sprâncenelor și ploapelor căzute
  9. stimulează producerea de elastină și de colagen
  10. diminuarea vizibilă a pliurilor nazo-labiale
  11. remodelează conturul facial
  12. stimulează oxigenarea țesuturilor
  13. atenuează cicatricile în urma acneei netratate corespunzător
  14. elasticitate, tonus și fermitate de lungă durată
  15. tonifică epiderma, conferind un aspect ferm și luminos pielii laxe

Pentru rezultate optime și de durată se recomandă între 6-8 ședințe,efectuate la un interval de 2 săptămâni. După fiecare ședință se poate observa cum textura pielii este îmbunătățită, însă deoarece radiofrecvența facială își continuă acțiunea și după finalizarea ședinței, rezultatele maxime sunt vizibile după 1-2 săptămâni de la efectuarea acesteia.

Contraindicații radiofrecvență

Radiofrecvența este contraindicată persoanelor cu infecții acute ale pielii, eczeme, prurit, herpes, boli contagioase, sarcină și alăptare, persoane purtătoare de stimulator cardiac, epilepsie, cancer, boli de sânge și în zone cu știft dentar.

Tratamente Preț
radiofrecvență ședință 20 minute ședință: 100 lei / 6 ședințe: 480 lei