Ce este terapia cu ultrasunete?

Terapia cu ultrasunete este una dintre cele mai populare terapii în tratarea inestetismelor faciale prin efecte mecanice, termice și chimice. Datorită acestor efecte, țesuturile sunt solicitate mecanic sub formă de micromasaj intern și se încălzesc, suferind reacții chimice favorabile organismului.

S-a demonstrat că pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră pierde aproximativ 1% colagen per an. Ultrasunetele sunt folosite încă din anii 1980 în scop cosmetic. Reprezintă un tratament sigur, confortabil, precis și cu rezultate excelente pentru reîntinerirea pielii.

Este important de știut că tratamentul cu ultrasunete faciale penetrează în profunzime ( 1 cm ), ajungând la nivelul țesutului adipos. Ultrasunetele realizează o exfoliere neagresivă și permit pătrunderea în adâncime a cremelor hidratante, iar căldură creată în interiorul pielii stimulează producerea de colagen – acest lucru duce la o reducere a liniilor fine și a ridurilor.

Tratamentul cu ultrasunete faciale are 3 efecte principale:

 1. efectul termic – căldura pătrunde în straturile adânci ale pielii, stimulându-se producția de colagen;
 2. efectul mecanic – vibrațiile de viteze foarte mari realizează un micro-masaj al pielii;
 3. efectul biologic – dilatarea vaselor de sânge, îmbunătățirea circulației sângelui și limfei, relaxare musculară și reducerea inflamării.

Desfășurare ședință :

 1. ședința începe cu demachiere și tonifiere, urmată apoi de 15 minute de masaj cu ajutorul ultrasunetelor. Ședința de ultrasunete facial cu creme tratament în funcție de tipul de ten presupune introducerea în profunzime (1 cm) a unor ingrediente active cu rezultate spectaculoase: vitamina A (retinol), vitamina E, colagen, elastină, acid hialuronic, vitamina C, extracte vegetale concentrate din plante, aloe vera etc, după caz.

Efecte benefice:

 1. permeabilitate mărită a epidermei, prin sonoforeză – undele sonice, printr-o presiune acustică, direcționează particulele active ale cremelor și serumurilor (de fermitate, sau anti-ageing) în profunzime, la 1 cm sub nivelul pielii;
 2. efect defibrozant pentru tratarea ridurilor;
 3. exfoliere neagresivă – vibrațiile sonice cu acțiune dezincrustantă produc o descuamare a stratului cornos (tratează acneea);
 4. îmbunătățește metabolismul celular și circulația sangvină conferind lifting facial;
 5. efect anticearcăn.
 6. depigmentare prin eliminarea acumulărilor de melanină;
 7. tratarea acneei, prin eliminarea excesului de sebuum;
 8. activează și accelerează nutriția la nivel celular și tisular, redând pielii suplețea și tonicitatea, pielea devine mai luminoasă;
 9. efect de stimulare al metabolismului celular și al activării de fibroblasti necesari producerii de colagen;
 10. este stimulată eliberarea toxinelor din celule și trasferarea lor în sistemul limfatic.

Contraindicații

 1. boli ale pielii
 2. răni deschise 
 3. sarcina

Tratamente Preț Oferte
ultrasunete 20 minute 80 lei 4+1 gratis