Tratamente pentru zona ochilor

Pielea fină din jurul ochilor necesită o îngrijire specială, iar ridurile apărute în această zonă, cearcănele sau pungile pot crea un aspect inestetic.

Cauzele apariției ridurilor, cearcănelor și pungilor în jurul ochilor

Regiunea periorbitală este extrem de delicată și suferă cu trecerea anilor o serie de transformări atât la nivelul pielii, cât și al structurilor din profunzime: țesut osos, musculatură, țesut adipos.

Oboseală cronică, lipsa de fier sau vitamine din organism, deshidratarea, anumite boli, pierderea elasticității pielii, a grăsimii, tonusului mușchilor și a masei osoase prin procesul firesc de îmbătrânire, particularități genetice, culoarea închisă dată de prezența vaselor de sânge aproape de suprafața pielii, toți aceștia sunt factorii care, asociați sau nu, în timp determină apariția ridurilor, cearcănelor și pungilor în jurul ochilor.

Pressensa ActivEyes

CE ESTE: Creat pentru a calma problemele principale ale zonei oculare, Pressensa ActivEyes Eye Repair este o terapie intensivă, care combină oxigenul hiperbaric, radiofrecvența și ultrasunetele cu ingredientele active brevetate, pentru a elimina ridurile tip „laba gâștei', edemele și cearcănele, lăsând zona conturului ochilor luminoasă și mai netedă. 

ActivEyes de la Pressensa conține o combinație a celor mai bune 3 peptide pentru conturul ochilor și acid hialuronic cu greutate moleculară mică, ingrediente destinate să corecteze cele trei mari inestetisme de la nivelul conturului ochilor: cearcănele, ridurile și edemele de sub ochi.

-Peptida EYESERYL® - O tetrapeptidă cu o eficacitate demonstrată împotriva edemelor. Reduce rapid umflăturile și crește elasticitatea pielii (+ 30% în 1 lună) în jurul zonei fragile a ochilor. De asemenea, luminează cearcănele și întinerește aspectul.

-Peptida ARGIRELINE® - Prima peptidă pentru ridurile de expresie. Acetil hexapeptidă-8: acest produs cosmetic molecular realizează același lucru, relaxarea mușchilor responsabili de formarea liniilor de expresie, scăderea aspectului volumului și adâncimii ridurilor

-EYEDELINE ™ - Un aspect impresionant dintr-o singură atingere. Extract de plancton: o îngrijire completă a conturului ochilor care combate cele trei semne de oboseală și îmbătrânire tipice acestei zone delicate a pielii: cearcăne, edeme și riduri.

-Acid hialuronic - Cu masă moleculară mică, corectează în mod eficient cearcănele și adânciturile de sub ochi, hrănește, de asemenea, această zonă din interior.  Hidratează în profunzime și creează un aspect neted și întinerit al zonei ochilor.

La Liana Sugar Beauty tratamentul ActivEyes se poate realiza în două moduri, cu ajutorul aparaturii cosmetice non invazive (oxigen hiperbaric, radiofrecvență, ultrasunet) sau prin mezoterapie injectabilă (microneedling). În funcție de metoda aleasă, protocoalele de tratament diferă.

Opsis Therapy

Cel de-al doilea tratament pentru ochi realizat la noi in salon este Opsis Therapy, din gama Juliette Armand Skin Boosters.

Uită de blefaroplastie cu Opsis Therapy!!!

Acțiune:

 Opsis Therapy este o terapie specifică conturului ochilor, care descurajează apariția ridurilor și cearcănelor. În același timp combate edemele și deshidratarea prin activarea și consolidarea funcției naturale a celulelor în zona sensibilă a conturului ochilor.

Privirea devine profundă și seducătoare, reflectând starea de spirit.

Opsis Therapy se bazează pe tehnologia inovatoare EYE ANTITOX.

Tehnologia EYE ANTITOX este un puternic cocktail de antioxidanți de ultimă generație cu acțiuni identificate:

-Previne distrugerea ADN-ului

-Repară ADN-ul

-Antiiritant (previne iritațiile și eritemul)

-Antipoluant (protejează împotriva poluării)

-Antiîmbătrânire (previne și retușează semnele îmbătrânirii)

De asemenea, tehnologia EYE ANTITOX tratează cearcănele și edemele din jurul ochilor.

Recomandări: pentru combaterea cearcănelor, a edemelor, a ridurilor și liniilor de expresie din jurul ochilor.

TratamentePreț
ActivEyes Pressensa: 3 ședințe220 lei
Opsis Therapy: 3 ședințe220 lei