Trăsăturile feței sunt cele mai afectate de trecerea anilor și de expunerea la factorii de mediu exteriori. Pielea întinsă, fără riduri, ține în primul rând de un ten îngrijit, cu o acțiune din interior. 

Tinerețea este și o stare de spirit, dar înainte de toate ea ține de aspectul exterior care se remodelează cu ajutorul unor proceduri de întinerire. La Liana Sugar Beauty poți beneficia de cele mai noi proceduri de beauty, produse cosmetice profesionale și aparate de ultimă generație.

Aici, poți găsi tratamente de înfrumusețare și estetice pentru față și corp cu rezultate eficiente, de la primele ședințe.

Ce tratamente anti-aging poți alege:

Trebuie să știi că gama de tratamente anti-aging cuprinde o serie de soluții non invazive cu eficiență garantată. Ele se realizează în funcție de vârstă și de cât de accentuate sunt ridurile. Fie că optezi pentru un tratament de întinerire sau vrei să previi apariția ridurilor, la Liana Sugar Beauty găsești soluții potrivite pentru tipul tău de ten.

Tratamente cu ultrasunete- tratamente care acționează că un lifting facial, fără operație

Microneedling- este o procedură de reîntinerire care se folosește atât pe față, cât și pe gât sau în zone afectate de pigmentare și vergeturi. Microînțepăturile cu substanțe revitalizante acționează de la prima ședință, oferindu-ți o piele mai fermă și mai strălucitoare.

Radiofrecvență - terapia este pe baza undelor electromagnetice, ce pătrund toate straturile pielii și care are ca rezultat regenerarea rezervelor de colagen. Datorită fibrelor de colagen nou produse, pielea își recapătă elasticitatea și fermitatea, având, totodată, și un aspect de tonifiere. Tipul de energie specifică emisă de dispozitiv încălzește chiar și cele mai profunde straturi ale dermului. Fibrele de colagen și cele de elastină se contractă ca urmare a încălzirii, determinând efectul de fermitate vizibil imediat. În urma acestei contractări, producția de colagen va crește prin stimularea activității fibroblastilor. Energia calorică crește, prin vasodilatatie, oxigenarea pe zona tratată pentru un aport sporit de nutrienți.

Mezoporația - Este un tratament ce combină în cadrul aceleiași ședințe două terapii puternice: electroporația – care mărește porii de pâna la 400 de ori, crescând foarte mult permeabilitatea epidermei, și electroforeza – o metodă prin care ingredientele active din cockteilul cosmetic sunt împinse în straturile profunde ale pielii. Fără a interveni invaziv asupra structurii celulare, micro-curenții creează o deschidere temporară pe membranele celulelor, permițând penetrarea ingredienților în straturile adânci a pielii.

În funcție de combinațiile cosmetice de seruri aplicate pe piele, putem trata pete pigmentare, puncte de colesterol, piele flască, riduri, cuperoza, piele îmbătrânită, îmbunătățirea conturului facial.

HIFU - este cea mai bună alternativă la operațiile estetice de lifting cu rezultate spectaculoase care durează în timp, până la 4 -6 luni. Rezultatele tratamentului sunt vizibile imediat după prima ședință. Este eficient atât în cazul ridurilor fine, de expresie, cât și în cazul ridurilor mai pronunțate.

Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvențe înalte care sunt focusate adânc în țesutul subcutanat și care creează puncte de coagulare la distanțe egale. În aceste puncte fibrele de elastină se contractă iar colagenul natural este stimulat să se producă în cantități mari. Rejuvenarea începe imediat după ședința de terapie și continuă și în săptămânile de după tratament. De asemenea îmbunătățește aspectul porilor largi, lăsând pielea mai elastică, conferă fermitate pielii și ajută la tratamentul cicatricilor post acneice.

De asemenea, la Liana Sugar Beauty ne folosim cu succes în tratarea semnelor îmbătrânirii pielii de remarcabila gamă paramedicală Juliette Armand Skin Boosters! 

Kiturile Thavma Therapy (cu efect de botox) și  Chronos Therapy (folosind tehnologia 3D pentru hidratare, antiage și antioxidare) sunt printre gamele premium ale salonului în combaterea semnelor lăsate de trecerea implacabilă a timpului pe chipurile noastre!

Va așteptăm să le încercați pe pielea dvs! La noi în salon găsiți inclusiv produsele de îngrijire pentru acasă din componentă acestor două minunate game de tratament!

Ce beneficii au aceste tratamente de întinerire

Indiferent de tipurile de proceduri anti-age , scopul lor este același, de a revitaliza pielea din interior. Pentru că vârstă este un factor determinant pentru aceste tratamente, trebuie stabilită o schemă de tratament individualizată. Stabilind care sunt rezultatele dorite și analizând tipul tenului, se poate ajunge în scurt timp la aspecte îmbucurătoare și 100% eficiente.

TratamentePreț
ultrasunete 20 minute (include ser)70 lei
mezoporație 20 minute (include ser)70 lei
radiofrecvență 20 minute80 lei
HIFU față500 lei
HIFU față + gât700 lei
HIFU față + gât + decolteu900 lei
microneedling300 lei
Thavma Therapy280 lei
Chronos Therapy320 lei