De-a lungul timpului, pielea noastră are tendința să-și piardă suplețea și aspectul natural, tânăr. Pe măsură ce structura dermală se slăbește, producția de colagen și grăsimea din țesut scad și începem să observăm riduri, linii fine și piele lăsată. Pierderea de volum și laxitatea se instalează cu vârsta și fac tenul să pară obosit sau îmbătrânit prematur, ceea ce-ți poate scădea încrederea în tine și calitatea vieții.

Pentru cei care vor să elimine ridurile, să-și refacă volumul dermal și să ofere un efect de lifting pielii, chirurgia nu este mereu prima opțiune și nici cea mai potrivită. De-a lungul ultimelor decenii, tehnicile de estetică s-au dezvoltat dincolo de chirurgia de facelift tradițională, iar astăzi există multiple opțiuni de tratament non-invaziv, non-chirurgical, fără timp de recuperare.

Cu terapiile disponibile la Liana Sugar Beauty vei obține un facelift non-invaziv, personalizat trăsăturilor tale unice, pentru un aspect radiant, în echilibru cu frumusețea ta naturală.

Acest lucru se poate realiza prin încălzire profundă (radiofrecvență), activând regenerarea naturală, sau prin terapia HIFU pentru a genera efectul de „ridicare” al pielii, în mod organic, natural, fără a fi nevoie de incizii. Astfel, se obține avantajul unic de a putea beneficia de un aspect întinerit fără a fi nevoit(ă) de a suporta neplăcerile uneori extreme ale metodelor tradiționale.

Radiofrecvența facială

Este cea mai cunoscută tehnologie în lupta cu timpul și una din cele mai eficiente. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință: piele mai fermă și reîntinerită, modelare și refacerea conturului facial, atenuarea ridurilor. Prin încălzirea intensă a țesutului, la temperaturi peste 42 grade C, se activează mecanismele de regenerare celulară, respectiv neocolagenoza și producția de elastină.

Ce beneficii are?

 1. Estomparea liniilor fine și a ridurilor;
 2. Îmbunătățirea tonusului pielii;
 3. Reconturare facială prin liftare sau slăbire localizată
 4. Textura îmbunătățită a pielii;
 5. Sigur și confortabil
 6. Eficiență dovedită clinic

HIFU - este ultima tehnologie dovedită clinic pentru lifting facial și îmbunătățirea aspectului liniilor feței și ridurilor. Acest tratament are o popularitate crescândă datorită rezultatelor uimitoare ce pot fi obținute doar dintr-o ședință sau două. Cu HIFU se obțin rezultate pe care înainte oamenii le puteau obține doar cu ajutorul chirurgiei.

HIFU aduce pielii și țesuturilor de sub piele direct energia căldurii și aceasta poate stimula și reînnoi colagenul natural al pielii, îmbunătățindu-i textura și reducând semnele îmbătrânirii. HIFU pătrunde în straturile mai adânci și la temperaturi mai mari decât frecvențele radio, tratând dincolo de dermă, acolo unde structura pielii începe să se slăbească. Practic se obțin rezultatele unui lifting facial fără nicio procedură chirugicală invazivă, fără injecții.

Beneficii HIFU

 1. Siguranța și eficacitatea
 2. Alternativă mai rentabilă din punct de vedere financiar la liftingul facial chirurgical
 3. Nu necesită anestezie sau sedare
 4. Fără incizii sau risc de infecție
 5. Nu necesită timp de recuperare
 6. Rezultate vizibile după o singură ședința de tratament
 7. Rezultate ce pot dura și 2 ani

La Liana Sugar Beauty oferim servicii de radiofrecvență și HIFU ! La prețuri fără concurență!

TratamentePreț / Ședință
radiofrecvență față 20 minute80 lei
HIFU față 90 minute500 lei
HIFU față + gât700 lei
HIFU față + gât + decolteu900 lei