CLINICCARE™ PEEL

Peelingurile chimice CLINICCARE™ sunt o gamă de produse profesionale inovative pentru o plajă largă de tratamente ale pielii – de la curățarea profundă, hrănirea și hidratarea tenului, dezinfectarea și tratamentul acneei, diminuarea efectelor îmbătrânirii, acțiunea antiseboreică sau depigmentarea pielii. Acestea produc o renovare celulară accelerată a straturilor de piele, rezultatul fiind un ten care radiează de frumusețe.

 • CLINICCARE™ GLOW PEEL – Peeling chimic recomandat pentru tratamentul hiperpigmentațiilor și uniformizarea pielii pe bază de acid glicolic (28%), acid mandelic (6%), acid kojic (4%) și arbutină (2%)
 • CLINICCARE™ PURE PEEL – Peeling chimic recomandat pentru tratamentul tenurilor grase, cu exces de sebum și predispuse pentru acnee pe bază de acid salicilic (20%), acid lactic (12%) și acid glicolic (12%)
 • CLINICCARE™ REFRESH PEEL – Peeling chimic recomandat pentru tratamentul tenurilor foto-îmbătrânite și lipsite de vitalitate pe bază de acid glicolic (48%), acid fitic (4%) și acid kojic (2%)
 • CLINICCARE™ PEEL BLENDER – Peelinguri personalizate prin noul ingredient complementar din industria peelingurilor chimice pe bază de acid hialuronic (LMWHA), ethilhexiglicerina și hidroxid de sodiu

Peelingul chimic sau cum să ai o față perfectă

 1. tratament puternic pentru semnele avansate de îmbătrânire, pori dilatați și pete pigmentare
 2. metodă neinvazivă de reîntinerire și rejuvenare radicală a pielii
 3. îndepărtează liniile fine, semnele de îmbătrânire, petele
 4. îmbunătățește aspectul și textura pielii feţei
 5. stimulează producția de colagen
 6. Necesar: 6 ședințe

Peeling-urile chimice sunt extrem de importante pentru sănătatea pielii tale. Fiind o opțiune de tratament eficientă pentru majoritatea tipurilor și problemelor tenului, peelingul chimic îmbunătățește tonul, textura, liniile fine și ridurile, erupțiile cutanate și petele maronii. Frica de a pleca cu o față roșie care doare împiedică multe persoane să experimenteze incredibilele beneficii ale acestui tratament ce poate ”șterge” ani de pe față. Realitatea experimentată după peeling este o piele strălucitoare și sănătoasă.

Peeling-ul chimic este un tratament facial complex, cu tradiție și eficiență garantată, deoarece îmbunătățește aspectul pielii de pe față, gât, decolteu sau de pe mâini. Dacă îți dorești o piele mai fină, mai luminoasă, mai tânără, fără pete sau ten uniform, fără linii fine, riduri sau acnee, atunci este cazul să iei în considerare beneficiile uimitoare ale acestui tratament minim invaziv.

Peeling-ul presupune aplicarea unei soluții chimice pe piele, pe care o face să se exfolieze. Pielea nouă, regenerată, devine mai fină, cu un aspect mai tânăr, și cu problemele tenului diminuate sau rezolvate în totalitate. 

Cât durează o ședință de peeling chimic și de câte am nevoie?

În funcție de tipul de peeling necesar pentru a trata diferitele probleme ale pielii, o ședință de peeling chimic poate să dureze între 30 și 60 de minute. Ca și frecvență, din nou, în funcție de nevoia pielii și varianta de peeling potrivită, se pot repeta ședințele o dată la 3 săptămâni.

Un peeling chimic superficial va îmbunătăți textura și tonusul pielii, dar va diminua și aspectul liniilor fine. Rezultatele vor fi subtile la început, dar vor crește odată cu tratamentele repetate. După un peeling chimic mediu pielea tratată va fi vizibil mai fină și mai întinsă după procedură, iar după un peeling chimic profund se va vedea o îmbunătățire dramatică a aspectului și zonei tratate.

Indiferent de tipul de peeling ales, rezultatele sunt cumulative, de aceea este necesară respectarea planului de tratament. Pentru a menține rezultatele obținute cât mai mult timp se poate face o ședință de întreținere o dată la câteva luni. Întrucât este un tratament facial personalizat 100%, te invităm cu drag la noi în salon pentru a discuta orice aspect care te nelămurește!

Care sunt rezultatele obținute în urma peeling-ului chimic?

În funcție de motivul pentru care este utilizat peeling-ul chimic, se pot observa rezultate chiar după primul tratament de peeling superficial.

Peeling-ul chimic a fost devenit un tratament popular și este în continuare utilizat la scară largă datorită numeroaselor beneficii pe care le aduce și anume:

 1. reduce liniile fine de sub ochi și din jurul gurii
 2. îmbunătățește aspectul și textura pielii din zonele afectate de soare
 3. tratează ridurile cauzate de îmbătrânire și cele provocate de expunerea prelungită la soare
 4. ameliorează aspectul ridurilor laba gâștei
 5. îmbunătățește aspectul cicatricilor post-acnee
 6. tratează anumite tipuri de acnee
 7. reduce pigmentarea pielii, petele pigmentare cauzate de vârstă, pistruii și melasma
 8. curăță și netezește tenul încărcat
 9. tonifiază ușor pielea lăsată.

Indiferent de tipul de peeling ales, pentru a obține rezultate peste așteptări este esențială respectarea protocolului de tratament, îngrijirea post-procedură cât și limitarea expunerii la soare.

Schimbările dramatice obținute sunt naturale, nu se alterează în niciun fel trăsăturile feței, astfel încât vei putea să te bucuri de cea mai bună variantă a tenului tău! Toată lumea va observa, dar nimeni nu va știi care este secretul tău!

Rezultatele pot varia în funcție de caracteristicile individuale și de stilul de viață al fiecarui client.

Care sunt contraindicațiile peeling-ului chimic?

Procedura de peeling chimic nu este recomandată persoanelor cu infecții, cu boli active de piele, cu tăieturi recente la suprafață, arsuri solare sau herpes de tip 1 activ. Alte contraindicații includ pacienții care au luat medicamente ce conțin isotretinoin, suferă de psoriazis, eczeme, dermatite sau rozacee, au folosit produse de îngrijire a pielii cu prescripție medicală, ce conțin retinol sau tretinoin, produse cu acid ascorbic, agenți de albire ai pielii sau alte produse de acest tip cu 48 de ore înainte de procedură.

De asemenea, femeile însărcinate sau care alăptează nu pot beneficia de acest tratament.

La Liana Sugar Beauty folosim cu succes peelingurile chimice ClinicCare. În funcție de diluția aleasă, putem obține peelinguri chimice superficiale, medii sau profunde.

CC™ PEELING DEPIGMENTARE 

PEELING CHIMIC PENTRU TRATAMENTUL TENURILOR CU PROBLEME DE HIPERPIGMENTAȚII PE BAZĂ DE ACID GLICOLIC, ACID MANDELIC, ACID KOJIC ȘI ARBUTINĂ

CC™ GLOW PEEL este un peeling chimic superficial, cu un pH de 1.7, care îndepărtează stratul superior al epidermei și inhibă sinteza melaninei. Este recomandat tuturor tipurilor de piele, inclusiv cea închisă la culoare.

INDICAȚII CC™ GLOW PEEL

 1. Piele fotoîmbătrânită și îmbătrânită
 2. Hiperpigmentații
 3. Structură aspră, linii fine și riduri
 4. Pori supra dimensionați, piele lipsită de fermitate, fără strălucire

Ingrediente

Ingrediente active principale:

ACID GLICOLIC 28% – cel mai eficient AHA datorită dimensiunii moleculare reduse. Exfoliază epiderma și stimulează dezvoltarea unui nou strat de piele.

ACID MANDELIC 6% – proprietăți de depigmentare, inhibă sinteza melaninei, exfoliază și întinerește pielea.

ACID KOJIC 4% – reduce zonele întunecate care rezultă din pigmentarea excesivă a pielii. Inhibă activitatea tirozinazei, previne formarea melaninei.

ARBUTINĂ 2% – suprimarea reversibilă a activității tirozinazei, previne sinteza melanocitelor, efect de luminozitate.

CC™ PEELING ANTI-ACNEE

 

PEELING CHIMIC PENTRU TRATAMENTUL TENURILOR ACNEICE PE BAZĂ DE ACID SALICILIC, ACID GLICOLIC ȘI ACID LACTIC

CC™ PURE PEEL este un peeling chimic ușor / superficial, cu un pH de 2.4, care îndepărtează stratul superior al epidermei și este recomandat pentru tratamentul tenurilor grase, cu exces sebum și predispuse la acnee.

INDICAȚII CC™ PURE PEEL

 1. Inflamații și inflamația acneelor
 2. Puncte negre și comedoane
 3. Structură aspră, linii fine și riduri
 4. Pori extinși
 5. Piele îmbătrânită

Ingrediente

Ingrediente active principale:

 1. ACID SALICILIC 20% – proprietăți keratolitice, comedolitice, antiinflamatorii și antiseptice. Proprietăți lipofile, dizolvare sebum, terapie eficientă pentru acnee. Efect antiinflamator și tratamentul rozaceea. Efect anestezic ușor.
 2. ACID LACTIC 12% – cel mai blând AHA, proprietăți de reținere a hidratării și stimulează sinteza colagenului.
 3. ACID GLICOLIC 12% – exfoliază, promovează epidermoliza, dispersează melanina bazică și stimulează creștere pielii noi. Reduce cantitatea de sebum din piele.

CC™ PEELING REJUVENARE

PEELING CHIMIC PENTRU REJUVENAREA TENULUI, STIMULAREA SINTEZIEI DE COLAGEN ȘI EFECT DE LIFTING PE BAZĂ DE ACID GLICOLIC, ACID FITIC ȘI ACID KOJIC

CC™ REFRESH PEEL este un peeling chimic de profunzime medie, cu pH redus de 1.55, care afectează straturile superioare și medii ale epidermei, întărește pielea, stimuleză sinteza colagenului.

INDICAȚII CC™ REFRESH PEEL

 1. Tratamente anti-aging
 2. Tratamentul tenurilor foto-îmbătrânite
 3. Structură degradată, linii fine și riduri
 4. Pori supradimensionați, piele lipsită de viață și strălucire

Ingrediente

Ingrediente active principale:

ACID GLICOLIC 48% – cel mai eficient AHA datorită dimensiunii moleculare reduse. Exfoliază epiderma și stimulează dezvoltarea unui nou strat de piele.

ACID FITIC 4% – reduce riscul inflamațiilor prin blocarea radicalilor liberi și prin efect antioxidant. Protejează și repară ADN-ul de efectul radicalilor liberi.

ACID KOJIC 2% – diminuează zonele întunecate care rezultă din pigmentarea excesivă a pielii. Inhibă activitatea tirozinazei, previne formarea melaninei.

Durata unei sedinte de peeling este de 60 de minute. Se recomandă o serie de 6 ședințe, efectuate la 3 săptămâni, pentru o regenerare substanțială și de durată a pielii. Perioada ideala pentru efectuarea peelingurilor chimice este perioada de toamnă, iarnă (septembrie-martie)

Tratamente Preț Oferta
ședința de peeling chimic 300 lei 4+1 gratis