În cromoterapie folosim culorile (care acționează prin intermediul lungimilor lor specifice de undă) pentru reechilibrarea organismului și a organelor bolnave. Simbolismul culorilor era cunoscut și utilizat înca din antichitate.

Terapia LED este efectuată cu ajutorul Light Emision Diode (Diode Emițătoare de Lumină).

Acestea transmit fotoni (toate formele de lumină se compun din fotoni) pâna la un nivel de 2-3 cm sub epidermă. Fotonii ajung la nivelul celulelor și determină o reacție fotochimică cu eliberare de enzime active ATP – adenozin trifosfat. ATP stimulează metabolismul intracelular. La nivelul țesutului adipos (de grăsime), această enzimă determină o ardere accentuată a grăsimilor acumulate în celule.

Beneficii prin Terapie LED si cromoterapie?

Roșu – stimulează circulația sangvină, regenenerarea celulelor;

Verde – activează drenajul limfatic prin transformarea limfei din consistența geloida într-una fluidă

Albastru – analgezic, antiiflamator, antiseptic

Galben – stimulează activitatea sistemului nervos central.

Cine ar trebui să folosească Terapie LED?

Oricine. Terapia LED este non-agresivă și non-invazivă, deci nu dăunează sub nici o formă organismului.

În cazul femeilor însarcinate, nu există dovezi de efect negativ. Totuși, nu recomandăm nici o formă de terapie estetică în cazul unei sarcini.

Cât durează o ședință de Terapie LED?

Terapia LED se folosește pentru tratamente de estetică facială – antirid, cazuri de hiper-pigment, tratare acnee. Un tratament facial durează 15 minute.

Rezultate prin Terapie LED?

În prezent, Terapia LED este o terapie adjuvantă și este utilizată împreună cu alte terapii. Deși nu emite suficientă energie pentru a distruge țesuturile inestetice – produce suficientă energie pentru a stimula un răspuns de autovindecare din partea organismului. Rezultatele se observă, în medie, după 3-4 ședințe.

Tratamente Preț Oferte
ședință 20 minute 50 lei 4+1 gratis