Carboxiterapie non-invaziva RIBESKIN™ CO2

Tratament facial Carboxiterapie la Ideal Contour Face & Body Skin Center

Ce este tratamentul facial de Carboxiterapie non-invazivă RIBESKIN™ CO2?

Carboxiterapia non-invazivă RIBESKIN™ CO2 este un tratament revoluționar de rejuvenare facială și este utilizat în principal datorită efectului de vasodilatație și a capacității de stimulare a restructurării colagenului intradermal. Pielea devine vizibil și instant mai luminoasă, retexturată, mai curată și hidratată în profunzime, mai tonifiată și mai suplă, cu efecte vizibile imediat, chiar de la prima utilizare.

Carboxiterapia RIBESKIN™CO2 este o nouă metodă de absorbție a dioxidului de carbon prin membrana celulară (fără injecții).

Tratament facial Carboxiterapie la Ideal Contour Face & Body Skin Center

Folosim tratamentul facial original de Carboxiterapie non-invazivă RIBESKIN™ CO2. Originalul face diferența!

Salonul Liana Sugar Beauty folosește tratamentul original de Carboxiterapie RIBESKIN™ CO2 care a fost dezvoltat în Coreea de Sud în anul 2007 de către compania JMBIOTECH Corporation Limited. Până în prezent au fost efectuate aproape 300 milioane de tratamente originale de Carboxiterapie non-invazivă RIBESKIN™ CO2 în 28 țări ale lumii.

Tratamentul de Carboxiterapie RIBESKIN™ CO2 este un produs certificat CNPN (Portalul de Notificare a Produselor Cosmetice UE) și îndeplinește cu strictețe standardele de calitate a produselor cosmetice în conformitate cu directivele Uniunii Europene.

Care este mecanismul de funcționare al tratamentului de Carboxiterapie RIBESKIN™ CO2?

Carboxiterapia folosește principiul fiziologic cunoscut ca “descărcare de oxigen”. Expunerea țesutului la dioxid de carbon stimulează imediat circulația sângelui în zona afectată. Acesta face ca eritrocitele să descarce oxigen (O2) și să absoarbă dioxid de carbon (CO2), țesutul devenind astfel mai oxigenat, urmând ca dioxidul de carbon să fie eliminat prin sistemul respirator. Acest proces se numește efectul BOHR. Practic, secretul carboxiterapiei constă în oxigenarea intensivă la nivel celular a zonelor tratate cu carboxiterapia, care altfel nu ar fi fost atât de oxigenate. Se obține stimularea circulației sanguine și a metabolismului celular, precum și accelerarea eliminării reziduurilor (deșeurilor și toxinelor) din piele.

Tratament facial Carboxiterapie la Ideal Contour Face & Body Skin Center

Care sunt pașii tratamentului de Carboxiterapie RIBESKIN™ CO2?

După pregătirea pielii pentru tratament (peeling enzimatic, microdermabraziune), se aplică pe tenul curat gelul de Carboxiterapie și masca specială activatoare. În urmă reacției dintre gelul și masca specială activatoare, se formează bule active de CO2 și se potențează astfel penetrarea CO2-ului în straturile epidermale. Hemoglobina (cu rolul de a transporta oxigenul către celule) simte prezența CO2-ului și eliberează oxigenul pe care îl transportă, capturând în același timp CO2-ul care va fi eliberat apoi prin procesul de respirație. La finalul tratamentului se va aplica o mască specială calmantă urmată de o cremă post-tratament cu efect calmant și hidratant.

Tratament facial Carboxiterapie la Ideal Contour Face & Body Skin Center

Care sunt beneficiile Carboxiterapiei non-invazive RIBESKIN™ CO2?

•  Creșterea elasticității pielii – stimulează producția de colagen și elastină, crește densitatea pielii. Eficiență dovedită în reducerea gușei duble și a ridurilor din zona gâtului,

•  Reducerea ridurilor – promovează sinteza de proteine și accelerează metabolismul celular, sporește elasticitatea pielii,

•  Creșterea luminozității pielii – stimulează circulația sangvină și drenează eficient reziduurile, rezultatul fiind o piele luminoasă și strălucitoare,

•  Redimensionarea porilor – îmbunătățește metabolismul, subțiază stratul cornos și ajută la contracția porilor,

•  Tratamentul acneei – îmbunătățește circulația sangvină și evacuarea reziduurilor, tratează acneea efectiv prin creșterea capacității de autoregenerare a pielii, are proprietăți anti-inflamatorii,

•  Tratamentul edemelor și echimozelor – îmbunătățește metabolismul celular, crește eliminarea reziduurilor produse prin tratamente sau operații.

Care sunt avantajele Carboxiterapiei non-invazive RIBESKIN™ CO2?

•  fără efecte secundare nedorite,

•  tratament complet neinvaziv fără perioadă de refacere

•  procedura simplă, walk-in / walk-out în aproximativ 1 oră,

•  rezultate vizibile imediat și de lungă durată.

Tratamente Preț
tratament carboxiterapie 250 lei
abonament 5 ședințe carboxiterapie: 4+1 gratis 1000 lei

 

Se efectuează o ședință pe săptămână