Ce este peelingul cavitațional cu ultrasunete?

Peelingul cavitațional cu ultrasunete este unul din cele mai inovative tratamente din domeniul frumuseții, cel mai nou tratament de curățare, care nu folosește produse chimice, foarte indicat dacă vă doriți o piele fără imperfecțiuni.

Din cauza expunerii directe la factorii agresivi externi dar și din cauza folosirii produselor de make-up, pielea de pe față are nevoie de curățare regulată. Din cauza demachierii si îngrijirii incorecte, periodic situația tenului se agravează și riscă să devină acneic. Este indicat ca curățarea tenului să se facă măcar o data pe lună – perioada biologică de regenerare a pielii și nu doar atunci când problemele sunt prea grave și vizibile.

Cosmetica clasică poate fi foarte stresantă pentru piele, are un efect foarte scurt și este capabilă să facă față doar problemelor minore și nu unui ten încărcat. Curățarea tenului prin tehnica peeling-ului cu ultrasunete este un tratament care se diferențiază mult de tratamentul clasic de curățare facială.

Peelingul cavitațional cu ultrasunete este un tratament de curățare eficient și deloc chinuitor, non-invaziv și non-abraziv, care se adresează tuturor tipurilor de piele, inclusiv celor cu rozacee, acnee, hiperpigmentare, tenuri sensibile dar, mai ales, mature. Pentru că nu subțiază stratul epidermic, curățarea cu ultrasunete este printre puținele recomandate tenului sensibil, subțire și predispus la iritații, unde metodele agresive de curățare sunt contraindicate.

Prin peelingul cavitațional sunt îndepărtate toxinele produse de acarieni și alte asemenea impurități de pe piele; se efectuează o curățare a tenului în profunzime și totodată delicată, fără ca pielea să se înroșească sau să se umfle ca la o curățare tradițională, clasică a tenului.

Spre deosebire de alte metode neplăcute de curăţare facială, peelingul cavitațional cu ultrasunete nu acționează prin aplicarea unor creme sau produse abrazive pe suprafața tenului ci se face cu ajutorul unei spatule cavitațional cu ultrasunete, care emite vibrații și unde ce nu agresează tenul ci dimpotrivă stimulează generarea colagenului iar cu ajutorul acestei spatule care seamănă cu un instrument chirurgical, se extrag impuritățile și rezultă o curățare a tenului în profunzime.

Spatula cu ultrasunete reușește să curețe pielea în profunzime fără a fi agresivă: eliberează porii de murdărie, elimină coșurile și punctele negre și astfel se obține o piele luminoasă, impecabilă.

Spre deosebire de peelingul chimic, skin scrubber este un tratament de întreținere a tenului în orice anotimp inclusiv vara, când glandele sebacee secretă sebum în cantități mai mari.

Cum se aplică?

Peelingul cavitațional cu ultrasunete este un exfoliant neagresiv care se aplică cu ajutorul unui dispozitiv profesional special, denumit skin scrubber sau spatulă profesională cu ultrasunete. Spatula eliberează unde și vibrații către ten la o frecvență care nici măcar nu este percepută. Acest tratament facial nu doare absolut deloc și este foarte eficient.

Cum funcționează?

Spatula profesională cu ultrasunete emite unde sonore care nu pot fi percepute de urechea umană. Aceste unde distrug partea superficială a țesutului celular fără însă a afecta straturile de dedesubt și activează sinteza de colagen și elastină. Astfel, printr-un proces complex non-iritant, se obține o curățare în profunzime a pielii, cu toate beneficiile fără însă a o afecta în vreun fel.

Tenul radiant se obține cu îngrijire specială. Dacă pe ten există și pete cauzate de vârstă sau de soare, cosmetologul va crește puterea peelingului cu ultrasunete astfel încât acestea să poată penetra mult mai în profunzime și, prin urmare, să regenereze cât mai eficient straturile de piele.

Beneficii

 1. curăță profund pielea: îndepărtează celulele moarte, punctele negre, comedoanele și impuritățile de pe față, gât, decolteu
 2. face o exfoliere controlată
 3. eliberează pielea combinată sau uleioasă de excesul de sebum, de bacterii și de toate imperfecțiunile
 4. purifică tenul de reziduurile cosmetice
 5. închide porii măriți
 6. încetinește procesul de formare a ridurilor
 7. reactivează circulaţia din zonă, prin stimularea producției de colagen
 8. celulele se regenerează, obținem o mai bună oxigenare cutanată
 9. oferă vitalitate și fermitate țesuturilor
 10. îmbunătățește structura, tonusul și luminozitatea naturală a pielii
 11. se obține un ușor efect de lifting facial
 12. se stimulează metabolismul celular prin încălzirea țesuturilor
 13. sunt atenuate petele cauzate de vârstă și de soare
 14. în faze incipiente, elimină pungile de sub ochi și cearcănele
 15. indicată începând cu perioada de pubertate, atât la fete cât și băieți
 16. metodă sigură și prietenoasă
 17. fără perioadă de recuperare
 18. fără să irite
 19. fără reacţii adverse

Contraindicații:

 1. dermatite, eczeme, piele atopică, afecțiuni micotice ale pielii, acnee acută
 2. boli ale pielii
 3. tensiune arterială crescută
 4. zgârieturi, tumori, patologii infecțioase
 5. sarcină și alăptare
 6. dacă au trecut mai puțin de trei luni de la peelingul chimic

 

Tratamente Preț
peeling cavitațional 10 minute 50 lei