Spune stop ridurilor și semnelor îmbătrânirii! Vrei să scapi de riduri, să ai tenul reîntinerit printr-un tratament rapid? Acum ai posibilitatea de a face o astfel de terapie în minim 15 minute. Poți face un tratament de Mezoterapie cu Mezopen prin care se obține un efect de lifting intens la nivelul pielii feței și gâtului. Prin acest tratament ai două avantaje principale:

 1. Efectul obținut este uimitor, de anti-îmbătrânire.
 2. Se reduc ridurile care au apărut pe față cu trecerea anilor.

Mezoterapia cu Mezopen (microneedling)

Prin tratamentele de rejuvenare facială cu dispozitivul Mezopen se introduc în straturile de suprafață ale pielii anumite substanțe active de întinerire a țesuturilor cutanate (PB Serum si Pressensa) Aceste fiole conțin ingrediente active care oferă sănătate și frumusețe pielii și care sunt obținute după mulți ani de cercetare și testări atent realizate. Toate substanțele sunt sigure, testate clinic, conțin minerale, vitamine A, B, C, aminoacizi, acid hialuronic,enzime, DMAE, Coenzima Q10, oligopeptide, colagen, elastină, extracte din plante, etc.

Cel mai mare avantaj al mezoterapiei cu Mezopen constă tocmai în acest tratament de hidratare și hrănire a pielii prin care se pot trata multe probleme cutanate într-o perioadă scurtă de timp:

 1. Se elimină problema uscăciuni pielii, a tenului obosit, se hidratează perfect pielea.
 2. Se îmbunătățește microcirculația sangvină în straturile pielii, se crește rezistența vaselor capilare.
 3. Se îmbunătățește structura și calitatea pielii prin stimularea producerii de elastină și colagen în piele.
 4. Se reduc ridurile de expresie, ridurile fine, ridurile adânci de la ochi și din zona frunții.
 5. Se încetinește procesul de îmbătrânire a pielii.
 6. Se diminuează semnele lăsate de acnee și cuperoză.
 7. Se elimină petele pigmentare.
 8. Se reduce dimensiunea porilor dilatați, tenul devenind astfel mai fin și mai curat.
 9. Se reface ovalul frumos al feței.
 10. Se restabilește elasticitatea și fermitatea pielii.
 11. Se reduce bărbia dublă, se elimină acumulările de grăsimi din această zonă a feței.
 12. Se combate aspectul palid al tenului, pielea devine strălucitoare și roz.
 13. Se reîntinerește tenul cu câțiva ani.

Dispozitivul Mezopen are forma unui stilou care prezintă la capăt ace sterile, foarte fine, care pot pătrunde în profunzime pielea, la 0,5-2 mm. Desigur, adâncimea de pătrundere se stabilește la fiecare pacient în parte, în funcție de tipul tratamentului, caracteristicile pielii, zona pe care se aplică (frunte, pomeți, bărbie, gât).

La salon se folosește tehnologia avansată microneedling prin care se fac mii de micro-înțepături la nivelul pielii cu viteză foarte mare, reducându-se la minim senzația de durere. În acest fel tratamentul este confortabil, destul de rapid și foarte eficient. Aceste micro-înțepături se fac pe frunte, zona bărbiei, a obrajilor, pomeților, la baza nasului, pe gât și chiar pe decolteu. Efectul de umplere a ridurilor și de rejuvenare a pielii este uimitor, mai ales datorită elementelor active folosite.

Pentru tratamentul de mezoterapie vom folosi un mix de substanțe active personalizat pentru fiecare client în parte, în funcție de problemele pe care le are (riduri, cicatrici, pete pigmentare, pori dilatați, etc). Acest mix va conține ingrediente din fiole PB Serum si Pressensa cu vitaminele A și C, vitamine din complexul B, aminoacizi, acid hialuronic, colagen și elastină, keratinaza, colagenaza, DMAE, silicon organic. Acestea sunt cele mai importante ingrediente pentru reîntinerirea tenului.

Tratamente Preț
sedinta Mesopen Pressensa 400 lei
ședința mesopen PB Serum 400 lei