Ce este mezoterapia virtuală facială?

Mezoterapia virtuală facială este o descoperire revoluționară în tratamentul facial, cu efecte spectaculoase în îmbunătățirea aspectului tenului. O simplă aplicare a substanțelor active prin mezoterapia facială are o eficacitate spectaculoasă de rejuvenare a pielii, absorbția acestora fiind de până la 95 % , obținându-se astfel rezultate vizibile încă de la prima ședință.

În funcție de problemele pielii mezoterapia facială oferă soluții non-invazive și cu efecte rapide și de durată pentru orice: o piele îmbătrânita cu riduri și linii fine, o piele flască cu un tonus scăzut, lipsită de strălucire și vitalitate, este un excelent tratament pentru tenul gras și pentru acnee dar și tratează cu succes cearcănele și inesteticile pungi de sub ochi.

Cum funcționează mezoterapia virtuală?

Mezoterapia virtuală este cea mai avansată formă de mezoterapie care permite absorbția substanțelor active prin intermediul unui proces care are la bază două tipuri de curenți, complementari și simultani: electroporația și electroforeza.

Electroporația folosește impulsuri electrice scurte și controlate care dilată porii cu până la 400 %, pentru a permite absorbția eficientă și totală a vitaminelor, mineralelor și aminoacizilor ce nu pot pătrunde piele în mod normal fără ac. Astfel se asigura hrănirea și hidratarea optimă direct în straturile cele mai profunde ale pielii într-o proporție de 95 %.

Electroforeza are la bază curentul galvanic, continuu, care conduce la pătrunderea substanțelor active și concentrate în straturile profunde ale pielii, determinând o vasodilatație superficială și o creștere a metabolismului celular prin stimularea producerii de colagen și elastină.

Efectele mezoterapiei faciale asupra tenului:

 1. se reduc vizibil ridurile, liniile fine, cicatricile, petele pigmentare, cuperoza și acneea
 2. este îmbunătățită structura și textura pielii
 3. se stimulează producerea de noi celule ale pielii prin sintetizarea producției de colagen și elastină
 4. porii sunt vizibil micșorați
 5. hidratarea și regenerarea pielii la nivel celular
 6. pungile de sub ochi sunt ameliorate, cearcănele sunt estompate
 7. tratează gâtul și bărbia dublă
 8. recontureaza ovalul facial
 9. efect de lifting facial pe termen lung
 10. redă luminozitatea și fermitatea pielii îmbătrânite
 11. contracarează factorii externi nocivi
 12. în cazul alopeciei, la nivelul scalpului se obțin efecte spectaculoase prin utilizarea unui amestec de substanțe active esențiale (minerale, vitamine, aminoacizi și antioxidanți)

De câte ședințe este nevoie pentru a se vedea rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință de tratament: pacientul observă o piele mult mai fermă, mai luminoasă cu un aspect întinerit și odihnit.

Ședințele se fac la un interval de o săptămâna, fiind necesare în medie 4-6 ședințe. După încheierea tratamentului se recomandă efectuarea lunară a unei ședințe de întreținere. 

Pentru rezultate optime este indicată realizarea unei ședințe de microdermabraziune facială înaintea tratamentului de mezoterapie.

Pentru rezultate susținute și o piele cu un aspect radiant și întinerit sunt necesare ședințe de întreținere lunară de mezoterapie facială.

Contraindicații mezoterapie virtuală

 1. afecțiuni grave ale pielii 
 2. afecțiuni cardiace 
 3. epilepsie
 4. diabet 
 5. boli hepatice 
 6. boli cronice grave 
 7. tratament cu steroizi  
 8. femei însărcinate.
Tratamente Preț
Mezoterapie virtuală (include fiola) 150 lei