Tratamentul cu oxigen hiperbaric este un tratament facial utilizat în cele mai exclusiviste clinici și centre de frumusețe din lume. Principiul de funcționare se bazează pe infuzia în profunzime cu oxigen în straturile dermale ale tenului. Tratamentul este unul revoluționar, non-invaziv destinat tratării ridurilor, acesta înlocuind cu succes tradiționalele tratamente invazive cu substanțe active precum Botox, Acid Hialuronic.

Presiunea foarte puternică și puritatea foarte mare a oxigenului (98%), au efecte uimitoare asupra zonelor pe care se aplică tratamentul cu oxigen hiperbaric încă de la prima ședință.

Tratamentul preferat al Madonnei, HBOT (tratament cu oxigen hiperbaric) se bazează pe o tehnologie spectaculoasă de transformare a oxigenului din aer (de puritate scăzută 16-18%) prin intermediul unor filtre speciale în oxigen de puritate 98%. Opțional, îmbogățindu-l cu seruri cu substanțe active (molecule extrem de mici), bulele de oxigen hipebaric sunt difuzate cu o anumită presiune pe piele și împinse în profunzimea dermului. Rezultatele obținute se bazează pe oxigenarea și îmbunătățirea respirației celulare, stimularea circulației sangvine periferice, regenerarea celulară și hidratarea pielii în profunzime, iar nutriția celulelor este mărită de 6 ori.

Sistem High-Tech OXY cu protocol în 3 pași:

 1. OXY Injection: “Injectarea” cu oxigen de puritate ridicată (98%) sub presiune dublă. Curăță tenul, îl oxigenează, înlătură celulele moarte și deschide porii. Tenul redevine luminos și vitalizat.
 2. OXY Spray/AEROGRAF: Permite combinarea oxigenului pur cu produse cosmetice cu ingrediente active. Redă densitatea rețelei de colagen, accelerează regenerarea celulară și reface elasticitatea tenului.
 3. Oxy Mask: Acoperă întregul chip cu o mască de oxigen pur, care este inhalat prin fiecare por al pielii. Protejează colagenul de degradare și ajută la netezirea vizibilă a pielii. 

Oxy Spray reușește să introducă în straturile profunde ale pielii ingrediente cheie și substanțe active benefice precum acid hialuronic, vitamina A,C,E, antioxidanți, colagen, tonifiante faciale și cocktail-uri în funcție de nevoile tenului. Aceste substanțe ale căror molecule sunt extrem de mici pentru o infuzie în profunzime, sunt difuzate cu o anumită presiune pe piele și împinse în adâncimea dermului printr-un flux continuu de oxigen, stimulând funcțiile vitale ale pielii.

Astfel, se personalizează tratamente în funcție de nevoile tenului:

 1. anti-acnee;
 2. anti-aging;
 3. anti-oxidant;
 4. tratamentul ridurilor și a liniilor de expresie;
 5. regenerare și revitalizare;
 6. calmare;
 7. albire;
 8. fermitate;
 9. lifting.

Rezultate imediate. Fabuloase. De durată.

 1. Șterge ridurile și decrispează trăsăturile, efect de lifting facial;
 2. Redefinește ovalul feței;
 3. Regenerarea diverselor straturi ale pielii;
 4. Întârzierea îmbătrânirii pielii;
 5. Reduce cicatricile superficiale și uniformizează aspectul tenului;
 6. Elimină acneea;
 7. Normalizarea secreției de sebum;
 8. Redă luminozitatea și tonicitatea tenului;
 9. Reduce dramatic petele de pigment;
 10. Asigură suplețe și un aspect tineresc feței;
 11. Cuperoza este diminuată;
 12. Elimină “pungile” de sub ochi.

Rezultatele obținute se bazează pe oxigenarea și îmbunătățirea respirației celulare, stimularea circulației sangvine periferice, regenerarea celulară și hidratarea pielii în profunzime.

Rezultatele se văd chiar după prima ședință, pielea este oxigenata iar producția de colagen și elastină este stimulată, tenul arată reîntinerit, hidratat, ridurile sunt drastic reduse.

Un alt avantaj major al aparatului cu oxigen hiperbaric este că accelerează vindecarea după tratamente mai invazive, cum ar fi peeling chimic, fotoregenerare, epilare cu laser, tatuaje sau make-up permanent, calmând și redând pielii o senzație reconfortantă.

Tratamente Preț Ofertă
tratament oxigen hiperbaric 300 lei 4+1 gratis