De ce apare gușa și cum o putem elimina?

Grăsimea dintre bărbie și gât, cunoscută în termeni populari drept gușă, este o reală problemă estetică pentru destul de mulți pacienți, mai ales că este o zonă atât de mult expusă privirii. Din fericire, există metode non-invazive de reducere a bărbiei, disponibile în salonul Liana Sugar Beauty care asigură rezultate excelente: Velashape III și microneedlingul enzimatic PB Serum. Astfel, intervenția chirurgicală, considerată mult timp singura opțiune împotriva gușei, are ”rivali” care implică un grad redus de durere și 0 timp de recuperare. Înainte de a detalia metodele de tratamente împotriva gușei duble disponibile în salonul Liana Sugar Beauty, trecem în revistă factorii care pot conduce la apariția depozitelor de grăsime din zona bărbiei.

Motivele pentru care apare gușa dublă

Alimentația. O dietă bogată în grăsimi nesănătoase, provenite din alimente procesate, dulciuri sau băuturi carbogazoase, conduc la creșterea țesutului gras, în tot organismul. Unele dintre zonele care ”anunță” câștigarea în greutate, pe lângă abdomen și coapse, este gușa. Astfel că, nu doar șoldurile se pot rotunji, ci și fața.

Moștenirea genetică. Predispoziția pentru gușă se poate transmite și pe linie genetică, astfel că, dacă în familie există membrii cu aspect de gușă dublă, este posibil că această trăsătură să se moștenească.

Vârsta. Odată cu trecerea timpului, pielea își pierde din tonus și nu mai poate susține țesutul adipos. Astfel, grăsimea în exces din zona gușei capătă un aspect și mai neplăcut.

Poziția corpului. Capul plecat înainte și spatele ”cocoșat”, postura des întâlnită în cazul celor care lucrează mult la birou, la calculator sau petrec mult timp cu telefonul în mână, accentuează aspectul de bărbie dublă.

Odată instalată, gușa poate fi destul de dificil de înlăturat. Astfel, că pierderea în greutatea sau modificarea posturii nu pot remedia această problemă. Iată, care sunt cele mai eficiente metode prin care puteți scăpa de gușă, fără disconfort și perioadă de recuperare. 

Metode de tratament eficiente

Microneedling PB SERUM. Bazate pe o combinație de enzime obținute în laborator, copie fidelă a celor din organismul uman (Lipaza, Colagenaza,Hialuronidaza), tratamentele de microneedling lipolitice PB Serum acționează focusat pe afecțiunea pielii, formează un contraatac împotriva adipocitelor și remodelează zona afectată de laxitate. Procedura de microneedling pentru zona gușei durează maximum 30 de minute, gradul de durere este redus, iar rezultate sunt vizibile la scurt timp după intervenție. Enzimele PB Serum atacă celulele de grăsime, mai exact, trigliceridele care intră în compoziția acestora. Trigliceridele, care sunt de natură solidă, se transformă în monogliceride, de natură lichidă, care mai apoi vor fi preluate cu ușurință de sistemul limfatic și eliminate natural în organism. Se recomandă un protocol de 3-4 ședințe de microneedling lipolitic PB Serum în cazul bărbiei duble (în funcție de mărimea stratului adipos), efectuate la un interval de 2 săptămâni. Rezultate excelente, fără urme, fără cicatrici și cu grad redus de durere!

VelaShape III. Bazat pe radiofrecvență și infraroșu, aparatul Velashape III din salonul Liana Sugar Beauty  va veni în completarea sesiunilor de microneedling lipolitice PB Serum fiindcă va tonifia intens zona gușei. Complet non-invaziv, nedureros și fără efecte secundare, VelaShape III acționează asupra fibrelor de colagen și elastină, prin căldura generată de acțiunea radiofrecvenței, care va crea un efect de lifting. 

HIFU  este soluția ideală pentru redarea conturului bărbiei și al feței. Această tehnologie, considerată revoluţionară, asigură refacerea naturală a colagenului şi oferă fermitate pe durata unui an după numai o şedinţă.HIFU este o tehnologie axată pe efectele benefice ale ultrasunetelor. Aparatul foloseşte energie focusată de înaltă intensitate, pe bază de ultrasunete, ce ajunge în zona vizată. Folosind căldură pentru a pătrunde adânc în derm, tratamentul stimulează producția de colagen. Este cel mai eficient lifting facial nonchirurgical de pe piață, iar tehnologia regenerează atât de adânc stratul de piele, încât rezultatele continuă să se îmbunătățească chiar și după luni bune de la efectuarea tratamentului! Astfel, se îndepărtează vechiul colagen și se stimulează crearea de colagen nou în țesut, oferindu-ne în acest fel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate și remodelare corporală.

TratamentePreț
ședința microneedling PB Serum300 lei
abonament 4 ședințe microneedling PB Serum: 3+1 gratis900 lei
ședința VelaShape III zona mică (gușă)250 lei
abonament 4 sedinte VelaShape III: 3+1 gratis750 lei
ședința HIFU zona mică (gușă)250 lei
abonament 4 ședințe HIFU: 3+1 gratis750 lei