Ce este Frozen Skin?

Este un tratament instant de înfrumusețare, non-invaziv, sigur și eficient, care se realizează cu ajutorul unui aparat special numit CO₂ GUN (pistolul cu dioxid de carbon). Cu ajutorul acestui aparat, se pulverizează la presiuni înalte și temperatură scăzută ( ~4°C) un flux puternic de CO₂. În același timp, se eliberează și ingredienți cosmetici micronizați pentru o mai bună penetrabilitate.

De ce flux de CO₂? Acest gaz prezent în mod natural în corpul nostru este folosit încă din anul 1930 în medicină, pentru tratarea arteriopatiilor obliterante periferice și a microangiopatiilor datorită efectului său benefic asupra circulației sangvine în locul unde este administrat intradermic sau transcutanat. Ulterior, a fost preluată folosirea CO₂ și în estetică.

În cazul tratamentelor de rejuvenare, cu ajutorul pistolului de CO2 are loc un efect vasotonic. În același timp se produce o vasodilatație reactivă a microvascularizației prin efect direct asupra celulelor musculare din peretele vascular.

Această vasodilatație duce la o mai bună irigare sangvină a țesuturilor, cu îmbunătățirea schimburilor dintre capilare și țesut.

De la locul aplicării, CO₂ difuzează în microcirculatia cutanată și musculară și stimulează efecul Bohr, adică mecanismul care permite transportul de CO₂ la plămâni și al O₂ în țesuturi, prin disocierea oxihemoglobinei. În timp, vorbim despre creșterea oxigenării locale și neoangiogeneza.

Tenul va beneficia de ingrediente micronizate: acid hialuronic, fosfolipide, proteine din grâu, cu efect nutritiv și hidratant.

Unde se poate aplica tratamentul? 

Pe toată fața, gât și decolteu, în jurul ochilor și al gurii. Practic, nu are contraindicații, se poate realiza în orice perioadă a anului, iar efectul este imediat. După realizarea unei ședințe, tenul va fi mai hidratat și mai luminos cu un aspect de vitalitate, un ten pe care machiajul de ocazie se așează perfect.

Dacă se realizează în terapie (6-8 ședințe – câte una săptămânal), efectul final va fi cel de lifting prin îmbunătățirea texturii pielii, creșterea tonusului și elasticității. Totul sigur, fără efecte adverse și plăcut. 

Image may contain Face Human Person Skin and Head
Tratamente Preț Oferte (4+1 gratis)
1 ședință 250 lei 1000 lei