Fango este un produs natural, care are în compoziție nămol marin, alge iodate, siliciu, calciu, hamei, camfor, săruri organice din iod, iar împachetările cu fango sunt destinate nu numai persoanelor care vor să scape de celulită și kilogramele în plus, ci și celor care au afecțiuni tiroidiene, piele sensibilă și probleme vasculare. Totodată, produsul reduce inflamațiile și ajută la calmarea durerilor.

O ședință de împachetare cu fango începe cu un peeling al zonei problematice. Peeling-ul se face o dată pe săptămână, nu mai des, pentru că, dacă s-ar face la fiecare ședință de tratament, derma ar fi afectată. După aceea, se aplică produsul din nămol marin, urmând ca zona să fie înfășurată în film osmotic. Se stă în pătura termică sau în tunelul cu infraroșu pentru 45-60 de minute. Se desface filmul osmotic și se aplică o cremă anticelulitică. Compușii din cremele utilizate acționează încă 2-4 ore, de aceea se recomandă evitarea dușului în acest interval de timp post-ședință de tratament.

Un tratament poate presupune între 10 și 20 de ședințe, în funcție de rezultatele dorite, cu 2-3 ședințe pe săptămână. Pentru întreținerea rezultatelor, se recomandă o ședință la 2 săptămâni. Un tratament cu împachetări cu fango de 10-12 ședințe vă poate scăpa de aproximativ 6 kilograme și 10 centimetri în circumferință.

Tratamente Preț Oferte
Fango marin 100 5+1 gratis
Chocofango 100 5+1 gratis