Chocofango reprezintă un nou produs anticelulitic, fabricat în laboratoarele din Spania de una dintre cele mai mari companii producătoare de produse de înfrumusețare, CEMSA. Acest tratament este acum prezent și în salonul Liana Sugar Beauty.

 Cafeina conținută de cacao desfășoară o acțiune antiedematoasă (nu reține lichidele în țesuturi), deoarece stimulează drenajul și eliminarea lichidelor stagnante. În plus, mobilizează acizii grași din țesutul adipos. Cacaoa este o sursă semnificativă de oligoelemente, în mod particular de magneziu ce are o activitate relaxantă, făcând astfel din chocofango un bun tratament contra stresului.

Etapele procedurii: Tratamentul începe printr-o procedură de exfoliere (peeling corporal) care are rolul de a îndepărta celulele moarte, de a stimula circulația și a pregăti țesuturile pentru împachetare, deschizând porii în așa fel încât pielea să fie receptivă și să absoarbă tratamentul ce urmează a fi aplicat. Urmează aplicarea serului activ reducător, aplicarea măștii de chocofango în funcție de zone, infolierea în film osmotic, înfășurarea în cearceaf de plastic și introducerea în termocuvertă sau tunel cu raze infraroșii, la 75º C, timp de 40-60 min. După desfoliere se aplică, prin masaj, crema termoactivă anticelulită, foarte puternică. Această cremă va acționa vizibil prin înroșirea părții tratate și o ușoară senzație de căldură sau chiar mâncărime ușoară, semn că deja a început să acționeze. Nu recomandăm dușurile imediate, deoarece substanțele continuă să acționeze între 6-8 ore de la aplicare!

TratamentePrețOferte
Chocofango804+1 gratis