Impachetări cu cafea

Unul dintre cele mai cunoscute tratamente cosmetice pentru slăbire și îmbunătățire a aspectului pielii, împachetarea cu cafea este o metodă eficientă pentru a detoxifia organismul și a ameliora probleme precum celulita, vergeturile, retenția de apă. Totodată, este un tratament energizant, des utilizat de persoanele care vor să slăbească în mod rapid.

O ședință de tratament cu cafea se desfășoară în mai multe etape. Se începe cu un peeling și cu hidratarea pielii, pentru a elimina celulele moarte și a pregăti pielea pentru tratament. Peeling-ul se face, însă, numai o dată pe săptămână, pentru a nu agresa pielea. Apoi se aplică, pe zona aleasă pentru tratament, gelul de cafea, după care suprafața se va înfășura cu folie din plastic sau film osmotic. În termocuvertura sau tunelul cu infraroșu se stă 40-50 de minute. La expirarea timpului, se îndepărtează folia sau filmul și se curăță pielea. La final, se aplică o crema anticelulitica sau antivergeturi, în funcție de preferințele persoanei care apelează la acest tratament. După o ședința de tratament se va evita, pentru cel puțin 2 ore, dușul și consumul de alimente, pentru că ingredientele active încă funcționează.

În ceea ce privește durata tratamentului, se recomandă efectuarea de 2-4 ședințe pe săptămâna, până la obținerea rezultatelor dorite, după care, pentru întreținere, se poate continuă cu 2 ședințe pe luna. În 12 ședințe de tratament, se pot pierde peste 5 kilograme din masă corporală și 7-9 centimetri în circumferință.

Impachetările cu ceai verde

Spre deosebite de împachetările cu cafea, care energizează pielea, împachetările cu ceai verde hrănesc profund derma, și, în același timp, stimulează eliminarea grăsimii și subsanțelor nocive din organism. Ceaiul verde este recunoscut pentru proprietățile sale de combatere a radicalilor liberi, de stimulare a proceselor metabolice celulare și a circulației sangvine la nivelul tegumentelor. De aceea, un tratament cu ceai verde este eficace în suprimarea apei și toxinelor din țesuturi, dar și în prevenirea îmbătrânirii pielii.

O ședință de tratament cu ceai verde începe prin gomaj, pentru a pregăti pielea să absoarbă ingredientele active din produsele folosite. Gomaj se face numai o dată pe săptămână, pentru a nu agresa pielea. Apoi, pielea se curăță și se aplică gelul cu ceai verde, care accelerează arderile din țestutul adipos și acționează asupra texturii pielii (de exemplu: ameliorează vergeturile). Zona de tratat se înfășoară în film osmotic, iar persoana stă, pentru 30-50 de minute, în termocuvertă sau tunelul cu infraroșu. După desfoliere, se aplică o crema anticelulitică sau antivergeturi, în funcție de nevoile fiecărei persoane și se evită, pentru cel puțin 2 ore, dușul și consumul de alimente, pentru că ingredientele active încă funcționează.

Pentru a obține rezultate optime, se recomandă un tratament din 2-4 ședințe pe săptămâna, în serii de 10-12 ședințe. Efectele acestor împachetări se pot observa de la începutul tratamentului, pielea fiind mai catifelată, dar și mai fermă după primele ședințe. În urmă unui tratament cu ceai verde, puteți scădea cu până la 7 kilograme în greutate și cu 10-12 centimetri în circumferință.

Impachetări cu alge marine

O altă soluție pentru îndepărtarea celulitei, pentru slăbire, dar și relaxare o reprezintă împachetările cu alge marine. Algoterapia detoxifică și tonifică țesuturile, activează arderile din țesutul adipos, catifeleaza pielea și ajută la dobândirea femității dermei.

Împachetarea cu alge marine începe printr-un gomaj al zonei ce va fi tratate. Gomajul se face, însă, numai o dată pe săptămână, indiferent de câte ședințe faceți, pentru a nu agresa pielea. Pielea se curăță și apoi se aplică gelul cu alge, iar suprafața se acoperă cu folie sau film osmotic. Pe urmă, persoana care apelează la acest tratament stă în termocuvertă sau tunelul cu infraroșii pentru 30-50 de minute, timp în care masca de alge declanșează eliminarea depozitelor de apă și grăsime. După îndepărtarea foliei sau filmului, ședința de tratament se încheie cu un masaj cu o loțiune anticelulitica. Substanțele active din produsele folosite își fac efectul mai multe ore, de accea, se va evita, pentru cel puțîn 3 ore, dușul și consumul de alimente.

În ceea ce privește durata tratamentului, se recomandă 10-12 împachetări pentru rezultate deosebite, în câte 2-3 ședințe pe săptămâna. În urma unui astfel de tratament se pot pierde 4-6 kilograme și până la 14-16 centimetri în circumferință.

Împachetările cu crema de termosudație

Recomandate persoanelor supraponderale, care suferă de retenție de apă și picioare umflate, împachetările cu crema de termosudație reprezintă un tratament de slăbire în care se folosește o loțiune (crema de termosudație) ce determină transpirație abundentă. În acest mod, organismul elimină toxinele prin pori, în timp ce crema acționează pentru a dizolva grăsimea, a reactiva metabolismul celular și a tonifia pielea.

Ca și celelalte împachetări la cald, acest tratament începe cu un peeling, care se face numai o dată pe săptămâna, deși pot fi mai multe ședințe în descurs de 7 zile. Motivul este acela că abraziunea pe care o presupune această tehnică de eliminare a celulelor moarte poate agresa pielea, dacă este făcută prea des. Pe zona curățată, se întinde crema de termosudație și se aplică film osmotic. Pentru 45-50 de minute, persoana stă în tunelul cu infraroșu sau termocuvertă, după care folia se îndepărtează și se aplică o crema anticelulilitică sau antivergeturi. De menționat că dușul trebuie evitat imediat după o ședință de tratament, pentru că substanțele acționează încă 6-8 ore după aplicare.

În funcție de greutatea inițială, efectele pot fi vizibile de la prima ședința de tratament - puteți pierde până la un kilogram. Pe durata tratamentului, sunt recomandate sunt 2-3 ședințe pe săptămâna. Apoi, pentru menținerea rezultatelor, o ședință la 2 săptămâni poate fi suficientă. După un tratament complet, puteți avea o greutate cu 5 kilograme mai mică decât la început și o circumferință scăzută cu 10 centimetri.

Durată Preț (RON) Ofertă
40 min 80 10+2 gratis

Nota

*Tipuri împachetări: Cafea, Ceai Verde, Alge marine, Termosudatie.