Vibromasajul, un tratament indispensabil pentru frumusețe și sănătate

Vibromasajul este un procedeu foarte eficace pentru a reda tonusul muscular și energie corpului și are marele beneficiu de a activa metabolismul pentru a ne ajuta să luptăm împotriva celulitei și a kilogramelor în plus.

Rezultatele obținute în urma unei diete combinate cu vibromasaj sunt uluitoare. Cercetătorii germani au descoperit că, dacă timp de 3 săptămâni exercițiile fizice sunt combinate cu ședințele de vibromasaj,  celulita poate fi redusă cu un procent cuprins între 25% și 32%. După doar câteva săptămâni, tonusul muscular este îmbunătățit vizibil, deoarece vibrarea întregului corp activează mușchii abdominali, mușchii spatelui și cei pelvieni. Acești mușchi sunt responsabili cu postura frumoasă a corpului, iar dezvoltarea acestora previne și durerile de spate.

Vibromasajul este folosit foarte mult și de atleți, pentru a-și îmbunătăți randamentul și performanțele din timpul antrenamentelor și al competițiilor. De asemenea, este mărită flexibilitatea și rezistența, deoarece mușchii sunt stimulați în proporție de 100%. Nici celebritățile nu sunt străine de acest tratament, pentru a-și menține o silueta frumoasă și pentru a-și modela corpul. Acest tip de tratament este folosit cu succes de peste 15 ani în Europa, iar acum este accesibil tuturor celor care doresc să aibă un corp frumos și sănătos.

Chiar și persoanele care suferă de osteoporoză sau artrită pot beneficia de vibromasaj, deoarece are un impact scăzut asupra articulațiilor și oaselor. În schimb, circulația sângelui în organism este îmbunătățită și s-a observat și ameliorarea durerilor musculare sau articulare.

Vibromasajul este o adevărată inovație în domeniul esteticii corporale, și este o soluție mult mai eficientă decât masajul clasic, deoarece reprezintă o metodă de slăbit și de combatere a celulitei eficace și plăcută în același timp. Totodată, ajută foarte mult și la reglarea metabolismului. Terapia prin vibromasaj are și un important efect pozitiv asupra psihicului, prin faptul că relaxează și detensionează mușchii.

Cum funcționează aparatul de vibromasaj?

Aparatul de vibromasaj funcționează pe baza unor vibrații mecanice de joasă frecvență (între 0 și 60 herți). Aceste vibrații se aplică pe piele prin intermediul mai multor capete de masaj, de forme și materiale diferite.

Beneficiile vibromasajului

  1. Rezistență crescută a corpului
  2. Reducerea în greutate, în combinație cu dietă și sport
  3. Combaterea celulitei
  4. Creșterea densității osoase
  5. Creșterea metabolismului și implicit a ratei de ardere a grăsimilor
  6. Tonifierea mușchilor
  7. Scăderea cortizolului din organism, hormonul responsabil cu creșterea stresului
  8. Stimularea creșterii vitalității celulare
  9. Creșterea elasticității musculare
  10. Ameliorarea problemelor legate de somn
  11. Îmbunătățirea schimburilor nutritive
  12. Accelerarea procesului de detoxifiere

Pentru a beneficia pe deplin de multiplele efecte ale vibromasajului, va recomandăm mai multe ședințe. Salon Liana Sugar Beauty va pune la dispoziție variante avantajoase atât pentru tratamente individuale, cât și pentru abonamente.     

Tratamente Preț Oferte (10 ședințe)
Ședință 10 min 60 500